Travel around with me is online. Na weken van hard werken was het vandaag dan eindelijk zover, de lancering van mijn nieuwe website. Het is niet alleen een nieuw design maar het was ook tijd voor een nieuwe naam.

Tijd voor een nieuwe website

Sinds november 2013 hield ik mijn reisblog bij op de domeinnaam www.henriettebokslag.com. Al snel merkte ik dat mijn website niet alle functies had die voor een reisblogger wel noodzakelijk zijn. Daarbij kwam ook nog de keuze voor mijn naam. In eerste instantie was mijn gedachte dat het ook een portfolio moest zijn. Begin 2014 realiseerde ik mij dat dat ook op een andere manier kan. Weken werden maanden brainstormen. Wat wilde ik precies, wat wil ik laten zien en delen en ook belangrijk welke naam past daarbij en bij mij. Daarnaast speelde de gedachte hoe ik dit allemaal moest gaan regelen, het design is belangrijk maar ik moest er ook voor zorgen dat ik alles over kon zetten naar de nieuwe url. Al met al is er veel werk in gaan zitten maar vandaag was het dan eindelijk zover. Al zeg ik het zelf, ik ben er super trots op en onwijs blij mee:)!

Travel around with me

Ik reis veel en de laatste tijd ga ik ook steeds vaker voor opdrachtgevers op pad. Na lange tijd brainstormen over een naam, (vele waren al bezet) bedacht ik eerst iets in de trant van ’travel along’. Ook daar bleken al vele variaties op te bestaan en toen dacht ik waarom niet gewoon ’travel around with me’? Want dat is precies wat het is. Mijn blogs en reiservaringen zijn persoonlijk en ik neem jullie als lezers graag mee op reis.

Bedankt!

Alleen had ik dit project nooit kunnen voltooien. Via deze weg wil ik dan ook graag Denise van Rijswijk van Studio Mint bedanken voor het design, het ontwerp van het mooie logo en voor de uitleg van WordPress. Bij collega reisbloggers is Denise bekend van ‘Fotograferen op reis‘ en van ‘In het vliegtuig‘. Daarnaast wil ik graag Erik van Erp bedanken van Around the Globe voor de technische snufjes en het overzetten van mijn oude site.

Reis mee via www.travelaroundwithme.com en laat je inspireren met leuke verhalen en reistips! Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe website vinden?

Print Friendly, PDF & Email