Nippend aan een wijntje genoot ik samen met Denise van onze eerste avond in Slovenië. Als ik eindelijk een connectie heb met de WiFi stromen de felicitaties op LinkedIn binnen, “gefeliciteerd met uw jubileum” staat er. Jubileum? Wat? Het is precies een jaar geleden dat Travel around with me live ging en dat terwijl ik met mijn topdesigner aan de wijn zit tijdens een nieuw reisavontuur.

Travel around with me, 1 jaar live!

Travel around with me

Ik schreef al langer voor andere platforms maar een jaar geleden ging mijn eigen persoonlijke blog live. Wat er sindsdien is gebeurd daar ben ik nog steeds verbaasd over. Dit had ik nooit durven dromen. Ik heb de meeste geweldige reizen mogen maken, honderden mensen ontmoet en vriendschappen voor het leven er aan over gehouden. Dit is mijn passie waar ontzettend veel tijd en liefde in zit maar zonder jullie had ik nooit kunnen bereiken waar ik nu sta.

De reacties die jullie achterlaten als je iets tof vind, de vragen met hoe ik dingen heb geregeld, de persoonlijke mails die ik ontvang en het feit dat duizenden mensen maandelijks mijn reisbelevenissen lezen. Dat voel best gek! Denise zei het mooi tijdens onze roadtrip; “kijk een naar links Henriëtte en bedenk dan eens dat al die mensen daar zouden staan in de aantallen die je nu hebt op je blog, dat is toch onwerkelijk?”. En zo is het…

Genieten en keep on travel around with me

Dit blog is voor jullie, om jullie te bedanken voor de steun, de support en dat jullie blijven terugkomen om reiservaringen te delen en te ontdekken. Onlangs genoot ik van een heerlijke Sloveense wijn, ik kon er helaas maar 1 mee terug nemen qua gewicht maar die is voor jullie! Als bedankje, moet je natuurlijk wel even een reactie achterlaten als je hem wilt ontvangen;) and keep on travel around with me….

Trek in een Sloveense wijn?

 

Print Friendly, PDF & Email