Gaat een van je vrienden trouwen en wil jij een leuke bachelor reis organiseren? Mijn vriend verzint elke keer de leukste dingen, dus hoog tijd voor tips voor vrijgezellenfeesten in het buitenland voor mannen.

Tips voor vrijgezellenfeesten in buitenland voor mannen

Sommige moeten er niet aan denken, maar ik vind het elke keer weer hilarisch wat mijn vriend en zijn vrienden verzinnen om te gaan doen tijdens een vrijgezellenweekend in het buitenland. Een ding staat vast, zij gaan altijd een weekend op reis met alle mannen!

Klein detail, ze vinden het zo leuk om allerlei activiteiten op reis met de mannen te beleven, ook als er niemand gaat trouwen ondernemen ze wel eens activiteiten die eigenlijk bekend staan als vrijgezellenfeesten in het buitenland voor mannen.

Helaas trouwt bijna niemand van mijn vriendinnen, dus ik heb zelf nog geen vrijgezellenfeesten in het buitenland voor vrouwen tips. Alhoewel, er gaat een vriendin trouwen, dus wie weet mag ik voor haar iets leuks verzinnen!

Zo deed mijn vriend ooit eens mee aan het wereldkampioenschap Kerstman/Sinterklaas in het Zwitserse Samnaun. Helaas kan ik helemaal geen informatie meer vinden over de Clau Wau-kampioenschappen.

*Ontdek ook al deze gave bucketlist activiteiten in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Vrijgezellenfeest buitenland ideeën

Tips voor een vrijgezellenweekend in Riga voor mannen

Dit jaar hebben de vrienden van mijn vriend voor een van de bachelors gekozen voor een vrijgezellenweekend in Riga. Er werd flink gegoogled naar wat nou een leuke activiteit zou zijn voor het vrijgezellenweekend in Riga voor mannen. Ze kwamen uit bij ‘Oil Wrestling’ dat wordt georganiseerd door Riga stag weekend. Zij bieden nog veel meer bijzondere activiteiten voor vrijgezellenfeesten aan, dus ontdek ze allemaal!

*Meer tips voor een bachelor weekend in Riga

Populairste bestemmingen voor vrijgezellenfeesten

  1. Riga;
  2. Ibiza;
  3. Londen;
  4. Barcelona.

Thames Rib Experience

Handige tips voor organiseren vrijgezellenfeest buitenland

  1. Begin op tijd met de voorbereiding;
  2. Maak een gastenlijst en driedubbel check het zodat je niemand vergeet;
  3. Zorg voor een penningmeester, anders loopt het wellicht de spuigaten ooit;
  4. Vergeet niet bij de vrijgezel te informeren wat ze do’s en dont’s zijn en respecteer dat!

Tips voor vrijgezellenfeesten in buitenland voor mannen

Heb jij nog meer tips voor vrijgezellenfeesten in het buitenland voor mannen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email