Ben jij op zoek naar tips om goedkoop naar Disneyland Parijs te gaan? Er zijn het hele jaar door Disneyland Parijs aanbiedingen en met deze tips uit eigen ervaring kan je een hoop geld besparen.

Disneyland Parijs aanbiedingen

Een reis naar Disneyland Parijs is al duur genoeg dus kan je het beste gebruik maken van de Disneyland Parijs aanbiedingen zodat je voordeliger kan genieten van een weekend fun en gezelligheid in dit attractiepark. Er zijn het hele jaar door kortingsacties voor Disneyland Parijs. Dus heb je plannen om voor de eerste keer naar Disneyland Parijs te gaan of wil je nog eens terug maar dan wel zo goedkoop mogelijk naar Disney? Check dan deze Disneyland Parijs aanbiedingen.

 1. Check de Disneyland Parijs reizen bij OAD om goedkoper naar Disney te gaan;
  *Boek je een pakketreis dan krijg je er allemaal kortingsbonnen bij, zoals 15% korting op je maaltijd bij Planet Hollywood en 10% korting in de winkel van het Rainforest Café.
 2. Ontdek de aanbiedingen naar het Magische Vuurwerk Festival in november;
  *Wil je meer weten over het vuurwerk in Disney of met kerst naar Disney? Lees dan mijn uitgebreide artikel. 
 3. Bekijk direct de lopende Disneyland Parijs aanbiedingen en check de Disney aanbiedingen met gratis eten en drinken.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Disneyland Parijs aanbiedingen

Tips voor goedkoop naar Disneyland Parijs

Heb jij goede Disneyland Parijs aanbiedingen gevonden? Top! Dan is het nu zaak om deze tips voor goedkoop naar Disneyland Parijs nog even te checken zodat jij gebruikt maakt van al het voordeel dat er is en zo veel mogelijk kan besparen op je reis naar Disney.

 1. Reis rechtstreeks met de trein naar Disneyland Parijs, hier kan je tickets voor de trein kopen;
  Of reserveer je treintickets naar Disneyland Parijs met NS Internationaal.
 2. Ben je alleen op zoek naar een Disney toegangsticket? Koop je tickets vooraf online en nooit aan de kassa;
 3. Ga je met vrienden? Verblijf in een van de bungalowparken, deel een kamer of split de benzinekosten en tolkosten;
 4. Prop je rugzak vol met wat te drinken, snack en een boterham, het mag allemaal mee. Alleen koeltassen zijn uitgesloten! Vlakbij Disneyland Parijs is een dorpje met een grote supermarkt;
 5. Met je entreeticket voor Disney kon je voor bepaalde attracties een gratis Fast Pass halen. Helaas bestaat dit niet meer! *De gratis Disney Fast Pass is in 2021 vervangen door de betaalde Disney Premier Access service. Met deze extra betaalde service kan je in de snelle speciale rij gaan staan voor een aantal attracties. Als je meerdere attracties op één dag wilt beleven dan is de Disney Premier Acces service een aanrader. De wachttijden voor populaire attracties kunnen oplopen tot 90 minuten en op piektijden zelfs 180 minuten! Tussendoor kan je andere attracties bezoeken. Via deze link kan je de attracties bekijken waarvoor de Disney Premier Access geldt. Er zijn 2 soorten Disney Premier Access passen, één voor alle deelnemende attracties waar je 1 keer in mag en één voor 1 attractie. Bekijk hier de prijzen en voorwaarden van de Disney Premier Access passen.

Ook leuk om te lezen, tips voor de eerste keer Disneyland Parijs, met Kerst naar Disney, vuurwerk in Disney en Disneyland voor volwassenen.

Tips voor goedkoop naar Disneyland Parijs

Wat vind jij van deze tips voor goedkoop naar Disneyland Parijs

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email