Ga je op vakantie naar Bonaire dan is er genoeg te zien en te doen op het eiland. Met deze tips voor een auto huren op Bonaire heb je alle vrijheid om van het eiland te genieten.

Tips auto huren Bonaire

Geniet van alle vrijheid tijdens een vakantie naar Bonaire en ontdek Bonaire in je eigen tempo met een huurauto. Rij langs de zoutpiramides, probeer de flamingo’s te spotten in het Pekelmeer Flamingo Sanctuarium en ontdek de mooiste stranden van Bonaire.

Met deze tips voor een auto huren op Bonaire ga je goed voorbereid op pad. Zorg ervoor dat je een creditcard hebt want het is op Bonaire niet mogelijk om een auto te huren zonder creditcard. Je kan een auto huren vanaf de luchthaven op Bonaire of in de hoofdstad Kralendijk.

  1. Je moet minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.
  2. Afhankelijk van de auto die je huurt moet je minimaal 21, 23 of 25 jaar oud zijn.

Ik raad meestal aan om bij Sunny Cars een auto te huren. Alle voorwaarden zijn transparant en worden duidelijk weergegeven en daarbij kan je bij Sunny Cars all-in een auto huren. Meer hierover lees je in mijn artikel met persoonlijke Sunny Cars ervaringen.

*Huur een auto via Sunny Cars op Bonaire.
**Bekijk hier alle tips wat je kan zien en doen op Bonaire.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Autohuur Bonaire

Leeftijd autohuur Bonaire

Wacht nog even met je vakantie naar Bonaire als je onder de 21 bent, helaas ben je dan te jong om een auto te kunnen huren. Vanaf 21 jaar is het mogelijk om een auto te huren op Bonaire. Maar hou er rekening mee dat je dan niet elke auto naar wens kan huren.

Hoe duurder de auto categorie, hoe ouder je moet zijn op Bonaire. Check goed de voorwaarden van de autohuur. Bij de ene autoverhuurder is de leeftijd van 21 voldoende en bij andere verhuuraanbieders moet je minimaal 23 of zelfs 25 jaar oud zijn.

Daarnaast is het van belang dat je ongeacht je leeftijd minimaal twee jaar in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs.

Tips auto huren Bonaire

Ben jij wel eens op vakantie geweest naar Bonaire?

Print Friendly, PDF & Email