Thule beste handbagage koffer wat mij betreft als je op zoek bent naar stevigheid en een handbagagekoffer waar je veel in kwijt kan! Ik reis zoveel dat ik inmiddels een pro ben qua reizen met handbagage. De Thule handbagage koffer met compressiepaneel is in mijn ogen de beste koop omdat deze handbagage koffer voor in het vliegtuig bij vrijwel elke luchtvaartmaatschappij wordt toegestaan en je veel meer kan meenemen dan je denkt.

Thule beste handbagage koffer

Ik reis veel voor mijn werk en meestal neem ik het zekere voor het onzekere en betaal ik extra voor het meenemen van een koffer aan boord. Naast mijn kleding en toiletspullen heb ik ook veel reisgadgets bij mij om alle avonturen vast te kunnen leggen voor een mooie reisreportage. Ik ontkom er niet aan om af en toe ook met alleen handbagage te reizen en dat heeft ook zeker zo zijn voordelen. Alleen het grootste nadeel vind ik wel het inpakken van een handbagage koffer, want ik wil altijd teveel mee op reis.

Onlangs mocht ik de Thule Subterra Carry-On handbagage koffer meenemen op reis en dat veranderde compleet mijn blik op het reizen met alleen handbagage. Want met het compressiepaneel dat in deze handbagage koffer zit ben ik in staat om de boel zo plat te drukken dat er veel meer mee kan dan ik ooit had gedacht.

Mijn spiegelreflexcamera past net in het voorvak als ik de lens eraf draai en dan is er nog genoeg plek voor mijn paspoort en portemonnee, ideaal! De binnenkant van de koffer kan je aan twee kanten inpakken. Het ene kan je inpakken en aanduwen met het compressiepaneel en aan de andere kant zit een ruimte dat met gaas en een rits kan worden afgesloten. Fijn voor je vuile was.

*Lees ook: Tips voor reizen met handbagage in vliegtuig.
**Bestel hier de Thule Subterra Carry-On handbagage koffer.
***Bekijk hier de complete Thule collectie bij Travelbags of de Thule collectie bij bol.com.
****Ook het merk Case Logic is sinds 2007 onderdeel van de Thule Group uit Malmö, Zweden. Lees hier alles over mijn ervaringen met de producten van Case Logic.  

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Voordelen Thule Subterra Carry-On 36L

In mijn optiek heeft Thule de beste handbagage koffer pluim verdiend. Ik durf met zekerheid te zeggen dat ik nu geld ga besparen. Want ik kan met deze koffer met een gerust hart een citytrip met handbagage alleen maken. Zelfs op de terugweg nadat ik ter plaatse kleding had gekocht en het een en ander aan goodies mee kreeg paste het nog allemaal in de Thule handbagage koffer.

Enige nadeel, die lekkere fles wijn moest ik natuurlijk laten staan. Er schiet mij nog een minpunt te binnen, de beste handbagage koffer was wat mij betreft de allerbeste handbagage koffer geweest als die 4 wielen had gehad, dan kan je nog eens wisselen qua hoe je de koffer rolt. Ook zit er geen slot op de koffer maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg omdat ik de koffer constant bij mij draag en ik er een klein hangslotje op kan zetten. Voor het gemak zet ik alle Thule Subterra Carry-On voordelen nog even op een rij:

 • De koffer is waterbestendig;
 • De wielen van de handbagage koffer zijn stevig en groot;
 • De meeste luchtvaartmaatschappijen laten deze stevige handbagage koffer toe;
 • In het voorvak kan je spullen bewaren die je regelmatig nodig hebt tijdens het reizen;
 • De inhoud blijft op zijn plaatst door het compressiepaneel en door het afgesloten gaas vlak;
 • Aan alle kanten zitten handgrepen dus je hoeft niet moeilijk te doen als je de tas wilt optillen;
 • Als extra optie kan je je handtas of rugzak er nog bovenop vast maken met de bevestiging lus;
 • Het afgesloten gaas vak kan je bijvoorbeeld gebruiken om je vuile was van schone was te scheiden;
 • Je kan in deze handbagage koffer veel meer kwijt dan je denkt met dank aan het compressie paneel.

*Bestel hier de Thule Subterra Carry-On handbagage koffer.
**Bekijk hier de complete Thule collectie bij Travelbags of de Thule collectie bij bol.com

Voordelen Thule Subterra Carry-On 36L

Handbagage koffer afmetingen

Ook niet onbelangrijk zijn de handbagage koffer afmetingen. Heb jij een reis met een airline op het oog dan kan je direct zien of deze handbagage koffer mee mag.

 • Maat: 55 x 35 x 23cm
 • Gewicht: 3.18 KG
 • Inhoud: 36 Liter
 • Kleuren: Dark Shadow, Mineral en Ember

*Bekijk hier de complete Thule collectie bij Travelbags of de Thule collectie bij bol.com

Thule beste handbagage koffer 2018 

Handbagage kopen bol.com

Thule koffers kan je alleen kopen via externe verkooppunten en niet op de website van Thule zelf. De Thule Subterra Carry-On kan je onder andere kopen bij Bever maar je kan de Thule Subterra Carry-on op dit moment het meest voordelig kopen bij bol.com.

*Bestel hier de Thule Subterra Carry-On handbagage koffer.
**Bekijk hier de complete Thule collectie bij Travelbags of de Thule collectie bij bol.com

Handbagage koffer afmetingen

Meer Thule reviews en ervaringen

Ik ben een echte Thule fan vanwege de kwaliteit, duurzaamheid en de stijlvolle producten. Mijn Thule familie bestaat nu uit een handbagage koffer, een ruimbagage koffer en een rugzak. Meer weten? Lees dan ook deze artikelen:

 1. Alles over de Thule Revolve koffer.
 2. Bekijk hier al mijn ervaringen met de Thule collectie.
 3. Handig, deze tips voor reizen met handbagage in het vliegtuig.
 4. Bekijk ook al mijn Case Logic ervaringen met diverse bagage producten, Case Logic is onderdeel van de Thule groep.

Review Thule collectie persoonlijke ervaringen

Wat vind jij van deze Thule handbagage koffer?

Print Friendly, PDF & Email