Genieten boven op de Cauberg, dat doe je bij Thermae 2000 met korting. Of maak gebruik van een van de acties, aanbiedingen of reserveer een heerlijk wellness Limburg arrangement. Bij Thermae 2000 in Valkenburg kan het allemaal.

Naar Thermae 2000 met korting

Naast mijn persoonlijke online reismagazine heb ik ook een online Wellness Lifestyle magazine, WellnessSpots.com. Op deze website vind je een uitgebreide revieuw van Thermae 2000 met daarin alle informatie over wat je moet en wilt weten als je gaat genieten van een dagje sauna op de Cauberg in Valkenburg. Check de link voor mijn Thermae 2000 ervaringen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Naar Thermae 2000 met korting

Thermae 2000 prijzen

Je kon via de linken hierboven al even rondsnuffelen of er iets bij zat qua leuke acties en aanbiedingen om naar Thermae 2000 met korting te gaan. Maar dan is het natuurlijk wel handig als je weet wat de Thermae 2000 prijzen normaal zijn zodat je zeker weet dat je een goede wellness deal te pakken hebt.

*Bekijk hier alle tarieven voor Thermae 2000!

Baden in thermaal water bij Thermae Valkenburg 

Thermae 2000 is één van de vier wellnessresorts in Nederland met thermaal water. Thermae 2000 heeft een eigen bron dat uit een diepte van 391 meter heilzaam bronwater oppompt waar jij lekker in kan dobberen. Als je aan gasten van de thermen in Valkenburg vraagt wat zij het fijnste vinden aan het wellnessresort, dan zeggen ze bijna allemaal als eerste; ‘het mooie uitzicht’. En daar kan ik ze geen ongelijk in geven.

Het is heerlijk om in het warme thermale water te dobberen terwijl je uitkijk over de Limburgse heuvels. Geniet je hier van een Limburgs wellness arrangement dan wordt je ook nog eens wakker in de frisse lucht bovenop de Cauberg. Je kan je hier prima een heel weekend vermaken want er is maar liefst 60.000 m2 aan wellness faciliteiten. Niet voor niets heeft Thermae 2000 al vier keer de ‘World Travel Awards‘ gewonnen en daarmee is het ‘Netherland’s Leading Spa Resort’

  • Lees meer: wat zijn thermale baden?
  • Badkledingdag: Op reguliere dagen is het verplicht om in de baden badkleding te dragen.  Voor het gebruik van de saunafaciliteiten in badkleding kan je het beste de website checken voor meer informatie. Er zijn regelmatig zogenoemde ’themadagen’ met badkledingdagen en badkledingavonden. Bekijk hier de badkledingdagen in 2020.
  • Adres: Cauberg 25-27 – 6301 BT Valkenburg aan de Geul

Thermaal water bij Thermae Valkenburg 

Wellness tips voor Zuid-Limburg

Heb jij plannen om een wellness weekend in Limburg door te brengen? Wil je niet alleen badderen in thermaal water en genieten van de de wellness faciliteiten van Thermae 2000? Wandelen met een ezel kan heel mindfull zijn en wil je aan jezelf werken dan kan een mediation met paarden de uitkomst zijn. Ik deed het allebei en je leest er meer over in de onderstaande artikelen.

  1. Wandelen met een ezel;
  2. Mediation met paarden.

Wandelen met ezels in Limburg

Ga jij wel eens naar Thermae 2000 met korting?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email