Dit is het nieuwste van het nieuwste op kampeergebied, de tent op een trekhaak van Thule Outset. De Thule Outset is de eerste tent ter wereld die op een trekhaak gemonteerd kan worden. Nog beter dan een vouwwagen, want deze tent kan je loskoppelen en op de camping laten staan. Geen gedoe dus ook met langzaam rijden naar je vakantiebestemming want de Thule Outset zit in een weerbestendige box op je trekhaak. Zo kan je met je auto de omgeving verkennen tijdens je vakantie.

Een tent op je trekhaak van Thule Outset autotent

The word is out“, de Thule Outset is ’s werelds eerste tent die op een trekhaak gemonteerd kan worden! Van het Zweedse merk Thule mag je innovatie producten verwachten waarbij comfort, handigheden, mooie product afwerking en avontuur altijd de hoogste prioriteit hebben. Ik ben zelf al jaren een groot Thule fan en nu wist ik dat Thule een aantal van de allernieuwtse producten op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht ging laten zien.

Met de komst van de Thule Outset bewijst Thule dat ze een geweldig design en ontwerp team hebben die handige oplossingen biedt voor wensen van kampeerliefhebbers. Of misschien zelfs wel de wensen van kampeerders voor zijn en ze laten zien dat je ook anders kan kamperen. Hoe handig is het om een autotent op je trekhaak mee te nemen op vakantie en dat je die ter plaatse gewoon op de camping kan laten staan?

Het voordeel van een tent op je trekhaak is onder andere de optimale aerodynamica. Je kan gewoon de advies snelheid aanhouden op de wegen met je autotent achterop de auto en het brandstofverbruik en/of batterijbereik is nagenoeg hetzelfde of wellicht zelfs duurzamer. Uiteraard is de autotent op je trekhaak stevig bevestigd en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ook dit nieuwste Thule product is uiteraard flink getest in het Thule Test Center™.

De complete Thule collectie is inmiddels zeer uitgebreid. Zelf ken ik vooral alle Thule bagage, de nieuwe Paramount tassencollectie van Thule en de dakkoffer. Maar ze zitten niet stil bij Thule, recent werd ook de zogenoemde Thule Arcos trekhaakkoffer gelanceerd die de Thule collectie voor de achterkant van voertuigen nog verder uitbreidt. Voor honden liefhebbers is er speciaal de Thule Allax hondenbench, een diervriendelijke, stijlvol ontworpen bench voor de in de auto. Dat is Thhule ook, een bedrijf dat familiewaarden hoog in het vaandel heeft staan.

Na de introductie van de prijswinnende Thule Approach daktent, is het nu wachten tot het allernieuwste Thule product, de autotent die rechtstreeks op je trekhaak bevestigd wordt, op de markt komt voor consumenten. Nu Thule tenten voor op het dak van je auto verkoopt en straks ook autotenten die je op je trek meeneemt hoef je als consument alleen maar te kiezen wat de beste kampeerervaring biedt voor jou reiswensen en jouw auto.

 

Meer informatie over de Thule Outset tent zal begin 2024
worden vrijgegeven, voorafgaand aan de lancering van het product in de zomer van 2024.
Meld je aan voor de Travel around with me nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte

 

*Bekijk hier mijn review van de Thule collectie qua bagage en tassen;
**Zie hier de complete Thule collectie bij Travelbags of de Thule collectie bij bol.com
***Het merk Case Logic is sinds 2007 onderdeel van de Thule Group uit Malmö, Zweden. Lees hier alles over mijn ervaringen met de producten van Case Logic.  

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Een tent op je trekhaak van Thule Outset autotent

Tent op trekhaak van Thule Outset

Ben jij al enthousiast en heb je interesse om de Thule Outset te kopen zodra die op de markt komt?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email