Afgelopen zaterdag postte ik mijn versie op de TravelTag, mijn reis top 5. Zoals ik al schreef was ik voor nog een tag genomineerd en wel voor de Evaward van Eva in Berlijn. Janet en Anneloes van Notsostuffy nomineerde mij.

Tag Evaward: city’s, taart, blogs en films

De tag is niet 100% reisgerelateerd maar wel een manier om mij beter te leren kennen. Dus bij deze…

1. Minipaarden of luiaards?
Dat is een makkelijke keuze voor mij, ik ga voor de minipaarden. De meesten weten ook wel dat ik een groot paardenliefhebster ben. Op de foto geen minipaard maar wel een kleintje. Het is de shetlander van mijn nichtje, Joris.

Tag Evaward, over city's, taart, blogs en films

2. IJsjes of taart?
IJsjes eet ik eigenlijk alleen in de zomer en dan nog zelden. Dus ik kies voor taart maar dan wel alleen chocoladetaart.

3. Series of films?
Hoewel ik Divorce hilarisch vond ben ik meer van de films. Het gebeurt niet vaak maar meestal kijk ik films met een goede vriend van me en dan kijken we er ook gerust drie achter elkaar.

4. Welke film móet iedereen gezien hebben?
Er is eigenlijk geen één film die je echt gezien moet hebben maar ik hou wel van waargebeurde films en daar zitten soms best wel films tussen waarvan ik het fijn zou vinden als bekenden die ook zouden zien om het gebeurde eens te bespreken.

Ik kijk voornamelijk graag thrillers met veel actie, ik hou van spanning. Hierbij denk ik aan, Da Vinci Code, The Bourne Identity en Fast & The Furious. Sommige films vind ik interessant qua onderwerp maar daar moet ik dan wel echt voor gaan zitten. Aangezien ik een groot paardenfan zijn qua dat genre “Seabiscuit” en “The Horse Whisperer” mijn favorieten.

Tag Evaward, over city's, taart, blogs en films          Tag Evaward, over city's, taart, blogs en films

5. Wat is je favoriete taart?
Ik ben verslaafd aan chocoladetaart en Tiramisu.

Tag Evaward, over city's, taart, blogs en films

6. Welke stad, naast Berlijn uiteraard, zou je graag eens willen bezoeken?
Ohhh er staan nog zo veel steden op mijn reisverlanglijst. Istanbul, Marrakesh, Kopenhagen, San Fransisco, New York, Hong Kong, Kuala Lumper, Sydney en zo kan ik nog wel even doorgaan;).

7. Op welke blogpost ben je het meest trots?
Ik denk dat trots niet helemaal het juiste woord is maar voor mij was het heel fijn om mijn post “Onze laatste reis samen” te delen. Mijn allerliefste Omi was na een ziekbed overleden en ik blikte terug op onze laatste reis samen.

Onze laatste reis samen

8. Vertel eens iets wat mensen enkel door het lezen van je blog waarschijnlijk écht niet van je weten…
Er zijn genoeg dingen die mensen echt niet van mij weten en die hou ik lekker voor mezelf. Wat sommigen wel weten maar niet iedereen is dat hoe reislustig ik ook ben, ik dat niet ben qua het ontdekken van de lokale keuken.

9. Tag / nomineer vijf bloggers aan wie je deze tag doorgeeft:
Ik tag de ladies en man, Chantal van Your Future Postcard, Kirsten en Nick van Reizen met de trein, Serge van LiveLikeTom, Sheelagh van SheelaghMairi en Marloes van Budgetproof voor de Evaward. Ik ben benieuwd..

Print Friendly, PDF & Email