Schoenenstress als je op reis gaat? Met een paar goede sneakers voor op reis kan je alle kanten op. Of het nou een stedentrip is, een zomerse trip, je een stuk gaat wandelen in de natuur of uren gaat autorijden tijdens een roadtrip.

Sneakers voor op reis

Wat je reisplannen ook zijn, een paar sneakers voor op reis zijn onmisbaar. Bij mij vind je altijd een paar sneakers aan mijn voeten of in mijn ruimbagage. Want wat mijn reisplannen ook zijn, op sneakers kan ik altijd goed uit de voeten.

Heb je nog een paar nieuwe dames sneakers nodig? Wacht dan niet te lang met het kopen van nieuwe sneakers voor op reis. Om blaren te voorkomen kan je het beste je nieuwe vakantie schoenen even goed inlopen van te voren.

Zelf ben ik een echte Converse fan! Ik vind dit merk leuk om te dragen en daarnaast kan ik er uren op lopen en staat het bij elke outfit. Tamaris vind ik daarnaast ook een fijn merk vanwege de fijne zachte zolen in de schoenen. En ik heb een paar mooie witte gympen van Floris van Bommel die ik draag als ik veel moet lopen én er een beetje netjes uit moet zien.

Al deze goede schoenen merken vind je ook bij SuperSales. Zoals de naam al zegt, gaat het echt om goede sale aanbiedingen, er zijn kortingen tot maar liefst 60%. En alles wat je extra bespaard daar kan je weer meer leuke dingen van doen op vakantie.

Belangrijkste is, geef je voeten een 5* behandeling met een paar goede schoenen want zij brengen je overal waar je maar wilt. Wees lief voor je voeten en scrub ze regelmatig, laat ze ontspannen in een voetenbad en smeer ze in met speciale voeten crème. Met SuperSales bespaar je op de prijs van een schoen maar niet op het comfort als je voor een goede passende schoen kiest. Maak er tijd voor vrij om je nieuwe schoenen goed in te lopen en verzorg ze goed. Voor lang plezier van je voeten in je sneakers voor op reis nog even alles op een rij:

  1. Verzorg je voeten goed en verwen ze regelmatig;
  2. Zorg dat je je sneakers voor op reis eerst goed inloopt;
  3. Verzorg je schoenen goed zodat ze vaker mee kunnen op reis;
  4. Kies voor lichtgewicht sneakers als je niet teveel kilo’s mee wilt op reis.

*Handig! Dit neem je mee op actieve outdoor vakantie.
**Trek eropuit met je schoenen, ga mindful wandelen in de natuur.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Sneakers voor op reis

Draag jij ook graag sneakers op reis?

Print Friendly, PDF & Email