Een SUP huren in Den Haag centrum en lekker eten in Den Haag centrum, dat kan bij Kaai 13 aan de Bierkade aan de rand van het centrum in Den Haag. Eerst even de Haagse grachten ontdekken vanaf je SUP board en dan lekker eten.

SUP huren en lekker eten in Den Haag centrum

Wha’SUP?! Mijn Haagse vrienden zijn inmiddels net zo verslingerd geraakt als ik aan het Suppen in eigen stad. Wat ik normaal altijd op reis doe, doe ik nu bij elke zonnestraal in mijn eigen stad. Een paar vrienden moeten nog overstag gaan om een eigen SUP board te kopen maar tot die tijd kunnen ze een SUP huren in Den Haag centrum. En wil jij nou ook een SUP huren in Den Haag? Kies dan voor deze leuke combi, een SUP huren en lekker eten in Den Haag bij Kaai 13.

Vroegâh (op zijn Haags) werkte ik op de Bierkade dus voor mij is het alsof ik thuis ben op de gracht. Vaarde ik eerst met de rondvaartboot door Den Haag, nu zit ik letterlijk in het vaarwater van de rondvaart door Den Haag organisatie De Ooievaart maar dan op mijn eigen SUP. Ik ontdek mijn eigen stad vanaf het water en dat is zo verrassend leuk!

Mijn Haagse borrelclub is getransformeerd tot Haagse SUP Club en nu wij samen suppen door de Haagse grachten is het af en toe ook tijd om even te stoppen voor een borrel. Gezien die borrel meestal nog een borrel wordt kan je dan ook net zo goed blijven eten. Of dat nou een lunch, borrel aan de gracht of diner is, bij Kaai 13 kan je alle kanten op.

*Op zoek naar een goedkope parkeerplek in Den Haag? Ontdek Mobypark!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

SUP huren en lekker eten in Den Haag

Zonnig terras aan het water Den Haag

SUP huren Den Haag Centrum – Bierkade 

Wil je een dagje suppen in Den Haag en wil je een SUP huren in Den Haag centrum? Of heb je zelf een SUP board maar een aantal van je vrienden niet? Huur dan een SUP board! Bij Kaai 13 kan je in totaal 6 supboarden huren. Voor één uur een SUP huren om te gaan suppen op de Haagse grachten kost €10,- per stuk. Wil je voor een aantal uur, een ochtend of middag een supboard huren bij Kaai 13 informeer dan naar de mogelijkheden.

Kaai 13 heeft een fijn, en tot een of 18.00, een heerlijk zonnig terras aan de Haagse gracht op de Bierkade aan de rand van het centrum van Den Haag. Vanaf Den Haag Hollands Spoor loop je er zo naar toe. Vanaf Den Haag Centraal kan je in 15 minuten naar de Bierkade lopen of tram 9 pakken en op de Dunne Bierkade uitstappen. Dan is het nog ongeveer 5 minuten lopen. Als het afkoelt kan je ook binnen zitten in het restaurant of in de serre of naar de binnentuin verplaatsen die achter de serre ligt.

Voordeel van die tuin daarachter is mocht je omgekieperd zijn in de Haagse gracht dan kan je in de tuin van Kaai 13 jezelf en het SUPboard afspoelen (met koud water) zodat je zonder kroos all over kan nagenieten van je erVAARing.

Een sup huren in Den Haag bij Kaai 13 kan dagelijks van 12.00 uur tot 17.00 uur. Gezien de huidige situatie en maatregelen, reserveer een SUP en tafel bij Kaai 13!

SUPboard huren en lekker eten in Den Haag centrum

SUP huren Den Haag en borrelen aan de gracht

Lekker uit eten bij Kaai 13 & borrelen aan de gracht

Relaxt vanaf het water op je SUP Den Haag ontdekken of een work out op de Haagse grachten. Wat het ook is, je krijgt er trek van! Dan is daarna een borrel op het terras in de zon een fijne afsluiting van je dag. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om te blijven eten. Het is maar net wat jij wil.

En hou je helemaal niet van suppen in de Haagse grachten dan kan je natuurlijk ook gewoon lekker borrelen aan de gracht of lekker uit eten in Den Haag centrum bij Kaai 13. Ze staan bekend om de enorme burgers die er geserveerd worden. Ik ben meer een kipsaté liefhebber maar ik ga zeker nog eens terug met mijn vriend want die is wel gek op burgers! Leuk om te onthouden zijn de onderstaande thema avonden.

*Elke donderdag en vrijdag: Cocktailavond!
*Elke zaterdag is het GIN Tonic & Burger tijd!

Een sup huren in Den Haag bij Kaai 13 kan dagelijks van 11.00 uur tot 17.00 uur. Gezien de huidige situatie en maatregelen, reserveer een SUP en tafel bij Kaai 13!

Borrelen gracht Den Haag centrum

Sup huren Den Haag centrum

Ook leuk in Den Haag

  1. Bekijk hier alle tips voor Den Haag!
  2. Lees hier alles over leren suppen in Den Haag.
  3. Ontdek de aller leukste plekken om te suppen in Den Haag

Suppen Haagse grachten

Leuke plekken om te suppen 

Heb jij al zin in een SUP huren en lekker eten in Den Haag?

Print Friendly, PDF & Email