Extra voordeel tijdens je vakantie is altijd mooi meegenomen! Verblijf jij tijdens de zomervakantie in een hotel in St. Anton am Arlberg dan ontvang jij gratis voordeel met de St. Anton Sommer Karte!

Reis voordeel met St. Anton Sommer Karte

De Oostenrijkse Arlberg is een hotspot in de zomervakantie voor liefhebbers van de natuur, bergsporten, wandelaars en fietsers. Valluga is de naam van de hoogste bergtop in het Arlberggebied en het gelijknamige kleinschalige wellness hotel Valluga is een goede uitvalsbasis om rechtstreeks de natuur in te trekken.

Één van de voordelen voor reizigers die kiezen voor het doorbrengen van de zomervakantie in St. Anton am Arlberg is het feit dat hotelgasten gratis een St. Anton Sommer Karte ontvangen. De St. Anton zomerkaart biedt je extra veel voordeel tijdens je vakantie in Oostenrijk zodat je nóg meer leuke dingen kan doen op reis.

Zodra je aankomt in het Valluga Hotel kan je vragen naar de St. Anton Sommer Karte. Ontdek alle mogelijkheden en voordelen die deze gratis zomerkaart biedt. Wil je meedoen aan een van de activiteiten op het weekprogramma dan is het belangrijk om je zo snel als mogelijk aan te melden vanwege organisatorische redenen. De voordelen van de St. Anton Sommer Karte zijn:

 1. 1x deelname aan een fakkeltocht;
 2. 1x greenfee voor de golfbaan in St. Anton;
 3. Gratis entree Museum St. Anton am Arlberg;
 4. Deelname kinderprogramma van maandag tot vrijdag;
 5. Een begeleiding wandeling volgens het weekprogramma;
 6. 1 dag onbeperkt gebruik van de bergbahnen (tot 22.09.2023);
 7. 1x entree in zwembad ARLBERG-well.com of in Wellnesspark Arlberg Stanzertal in Pettneu;
 8. 1x proefles wandel, e-biken (inclusief fietshuur), boogschieten of yoga volgens het weekprogramma;
 9. Onbeperkt gebruik van de bussen tussen Landeck en St. Christoph (Ortsbus, Wanderbus, Verwallbus, Linienbus van St. Christoph tot Landeck) – Liijn 42442 en 92.

*Leuk, doen tijdens zomervakantie in St. Anton am Arlberg.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

St. Anton Sommer Karte

Hotel tip, kleinschalig wellness hotel Valluga

Als jij kiest voor een verblijf in het kleinschalige wellness hotel Valluga in St. Anton am Arlberg dan ontvang je van juli tot half september gratis de St. Anton Sommer Karte. In het hotel kan je verblijven in één van de 12 suites, 14 tweepersoonskamers of alleen op reis gaan en overnachten in de enige eenpersoonskamer van het hotel. In het hotel zal je veel gelijkgestemde bergvrienden en natuur liefhebbers vinden.

Er is een kleine spa waar je na een dag in de buitenlucht kan ontspannen en jezelf extra kan verwennen met een heerlijke wellness behandeling. De cocktailbar is de huiskamer van het Valluga Hotel in St. am Arlberg voor gezellige momenten.

Je hoeft je absoluut niet te vervelen in St. Anton en de omgeving, er zijn zoveel mogelijkheden om te ontdekken, wat dacht je van:

 1. 300 kilometer gemarkeerde wandelpaden;
 2. Sla een balletje op de nabijgelegen golfbaan;
 3. Avonturenvallei van Verwell met het verhalenpad;
 4. Meer dan 350 kilometer aan tochtvarianten voor mountainbikers en e‑bikers;
 5. Rafting-, kajak- en canyoningtochten, via ferrata’s of paragliding, het kan allemaal!
 6. Met de kabelbanen en liften van de Arlberger Bergbahnen naar de top. De gondels brengen je naar de Rendl, Gampen, Kapall, Galzig en de 2811 meter hoge Valluga.

*Ontdek hier alles over dit hotel.

Wellness Hotel Valluga

Reistips voor winter in St. Anton

Het Oostenrijkse St. Anton am Arlberg is een populaire reisbestemming voor wintersport liefhebbers. Ben jij alvast reisinspiratie voor de winter aan het op doen? Lees dan ook het onderstaande artikel.

*Tips voorlente skiën in St. Anton am Arlberg.

Kleinschalig hotel in St. Anton am Arlberg

Word jij blij van de voordelen van de St. Anton Sommer Karte?

Print Friendly, PDF & Email