Zou jij een Reis!College willen geven op ons Reis! Event in Groningen“? was de vraag. Ik voelde mij vereerd en ondanks de spanning die ik gelijk voelde leek het mij ook een super toffe uitdaging. Reis! Event is dé Vakantiebeurs van Noord-Nederland.

Spreken @ Reis! Event in Groningen

Ik schrijf natuurlijk in het algemeen over alles dat met reizen te maken heeft en waar mijn passie ligt. Tijdens elke reis onderneem ik altijd een aantal dingen in de onderstaande categorieën. Mij werd gevraagd om te spreken op Reis! Event in Groningen over Tips & Tricks in de reisvoorbereiding.

*Aankondiging in “Het Streekblad“.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Meet the blogger - Reis! Event

Reis!Event - Groningen - Vakantiebeurs

Reis!College “Tips & Tricks in de reisvoorbereiding”

Dat laatste was eigenlijk precies wat het beste paste bij de bezoekers die het Reis! Event bezoeken in Groningen. De doelgroep die voor het grootste deel deze Vakantiebeurs bezoekt zijn mensen in de orienterende fase van het reisplannen. De gemiddelde leeftijd is rond de 40 tot 60 jaar.

Daar op ingespeeld leek het mij het slimste om een presentatie te geven over “Tips & Tricks in de reisvoorbereiding”. Daarbij zou ik dan natuurlijk wel eerst even benoemen wat reisbloggers nou eigenlijk precies zijn, wat ze doen en waarmee ze lezers kunnen helpen. Daarna ben ik ingegaan op de tips die komen kijken bij het plannen van een reis. Daarbij heb ik gekeken naar algemene reistips, tips voor het online boeken van reizen en de voor- en nadelen benoemd ten opzichte van online boeken of bij een reisbureau of zelfstandig reisagent.

Reis!College "Tips & Tricks in de reisvoorbereiding"

Spreker Reis event - Vakantiebeurs Groningen

Spreken @ Reis! Event in Groningen

Reistips & tricks nalezen kan hier 

Ik sloot de presentatie af met een opsomming van een aantal artikelen die handig zijn om nog eens na te lezen. Te weten:

Reis! College - Reisevent

Ben jij wel eens bij het Reis! Event in Groningen geweest?

Print Friendly, PDF & Email