Actief en ontspannen in de bergen, dat kan bij dit sporthotel in Fügen in Oostenrijk dat ook uitgebreide spa faciliteiten heeft. Geef jezelf een ‘Go’ voor een actieve zomer.

Actief en relax bij sporthotel Fügen in Oostenrijk

Eerst lekker actief bezig zijn in de bergen en daarna alle tijd om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van je zomervakantie. Dat kan bij sporthotel in Fügen in Oostenrijk dat ook uitgebreide wellness faciliteiten heeft.

Van 17 mei tot 5 november 2023 is er een mooi ‘Actief in de bergen arrangement’ samengesteld met een vanaf prijs van €548,- per persoon dat bestaat uit:

  1. 3 nachten verblijf;
  2. 1 dag huur van e-bike;
  3. 1 lunchpakket voor onderweg;
  4. Een gevarieerd activiteitenprogramma met begeleide wandelingen.

De familie Held van het gelijknamige Sport- en wellnesshotel Held in Fügen vertelt over hun filosofie: “Het gevoel van welzijn dat gepaard gaat met een actieve levensstijl is onbeschrijflijk. Het maakt niet uit of je rustig wilt bewegen of een sportieve prestatie wilt neerzetten. Daarom bieden we in ons huis talloze mogelijkheden om je lichaam en geest in beweging te zetten.

Sporten is gezond en goed voor je zowel je lichaam als mindset. Mensen die graag een actieve levensstijl aanhouden, zijn enthousiaste bezoekers van dit sporthotel in Fügen in het Zillertal. Bij dit hotel staat het plezier van bewegen centraal en zal je veel gelijkgestemden tegenkomen.

De zomervakantie in het Oostenrijkse Fügen doorbrengen biedt zoveel mogelijkheden. De trainers van het hotel organiseren de sportactiviteiten zoveel mogelijk buiten. Van Nordic Walking in de frisse lucht, een ontspannen of juist pittige fietstocht voor de liefhebbers en wandelen op verschillende hoogtes om de streek te verkennen.

Yogasessies hebben een vaste plek in de vakantieweek, evenals trainingen in de 150 m2 fitnessruimte met alle moderne en een ruime keuze aan apparaten van Technogym en gezond ‘kneippen’ bij de ecologische vijver: elke dag zit vol bewegingsplezier en ontspanningsmomenten. Hou er rekening mee dat niet elke activiteit gratis wordt aangeboden.

Geniet van de heerlijke sauna, lees een goed boek in de rustruimte en snuif de geur van hooibloemen op in de 3000 m2 grote wellnesstuin. Bubbelen in de whirlpool,  zwemmen in het buitenzwembad en een plons in de natuurlijke zwemvijver mag niet ontbreken in de zomervakantie! En is het minder goed weer, dan is er een binnenzwembad in dit sporthotel in Fügen.

In het restaurant worden gezonde en lokale specialiteiten geserveerd. De verse kruiden komen allemaal uit de eigen kruidentuin van het hotel. Tijdens je verblijf kan je kiezen voor het 3/4 wellness- verwenpension dat ze aanbieden, dat omvat een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunchbuffet, gebak ’s middags en een zesgangen-avondmenu. Meer info over het restaurant van hotel Held kan je hier lezen.

*Bekijk de beschikbaarheid van hotel Held in het Zillertal
**Ontdek hier de tips voor romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en/of YouTube.

Sporthotel Fügen in Oostenrijk

Sporthotel Fügen

Zou jij je zomervakantie actief willen
doorbrengen in dit sporthotel in Fügen in Oostenrijk?

Print Friendly, PDF & Email