Hoe gaaf is het om een luxe sportauto te huren als je op reis bent? Je kan nu een BMW i8 huren bij Sixt autoverhuur. Als ik het geld zou hebben zou ik het wel weten. Ik zie mijzelf al rondrijden over een mooie kustroute in een BMW i8 sportauto.

BMW i8 huren

Ik was net geland op Schiphol na een reis naar het Kroatische eiland Vis toen ik bij aankomst de mega grote reclame van Sixt autoverhuur zag. De BMW i8 is sowieso een blikvanger maar helemaal als die boven perron 5 en 6 in de aankomsthal van Schiphol Airport staat opgesteld. Want je kan de BMW i8 huren en daar maken ze grote reclame voor.

Deze eyecather heeft mijn aandacht in elk geval getrokken want een roadtrip in een stoere auto is gaaf, maar een rondreis in een luxe sportauto zoals de BMW i8 is helemaal super vet. En wees niet bang dat die liters aan benzine slurpt. Deze premium auto heeft een hybride motor waardoor die minder verbruikt. En als je nog meer brandstof wilt besparen dan zet je hem in de Eco-Pro stand. Even wat facts & figures op een rij:

Zitplaatsen 4
Deuren 2
Transmissie Automaat
Motor Hybrid 1,5l R3
Type Sportwagen
Carrosserievorm Coupé
Snelheid 250 km/h
Vermogen 362 PK
Acriss Code XSAE

Een rondreis met een BMW i8

Droom eens weg. Zie jij jezelf al rijden in een BMW i8 langs de Amalfikust in Italië? Of rij je liever over Oceans Drive in Miami om deze luxe sportauto te showen? Of wil je even flink het gas in trappen tijdens een roadtrip naar Duitsland? De luxe premium sportauto is wel elektronisch begrensd tot een maximum snelheid van 250 kilometer per uur.

Maar je zal voelen dat deze stoere sportauto veel meer in zijn mars heeft. Voor de kenners onder ons;  de auto heeft een efficiënte vloeistof gekoelde 7.2 lithium-ion hoogspanningsaccu die een vermogen heeft van 131 pk! En als de accu samenwerkt met de nieuwste 3-cilinder turbo-benzinemotor met een vermogen van 231 pk dan weet je zeker dat je de autowegen in het buitenland wilt bedwingen.

  • Ideaal voor bergachtig, vlak en stad terrein.
  • Laag verbruik en geringe emissie.
  • Ruimte en comfort en relaxt rijden met een automaat.

BMW i8 huren bij Sixt

BMW i8 huren bij Sixt autoverhuur

De BMW i8 valt onder de premium categorie. Hou er rekening mee dat als je een premium auto gaat huren je in een aantal gevallen twee creditcards moet kunnen overleggen om garant te kunnen staan voor de borg. Meer tips voor het huren van een auto in het buitenland lees je in mijn uitgebreide auto huren op reis artikel.

Hou er rekening mee dat als je een auto gaat huren op reis dat het niet gegarandeerd is dat je een bepaald type krijgt. Wil je zeker weten dat de BMW i8 voor je klaar staat bij aankomst geef dit dan door aan Sixt autoverhuur. Anders heb je kans dat een vergelijkbare auto uit de premium klasse op je wacht. He je de keuze gemaakt en ga jij een BMW i8 huren bij Sixt? Let dan nog even hierop:

  • Er is plaats voor 4 personen, maar maximaal 2 tassen
  • De BMW i8 is een automaat
  • Je moet minimaal 25 jaar zijn
  • Hou rekening met voldoende borg op je creditcard

Heb jij wel eens een luxe sportauto gehuurd op reis?

 

BMW i8 huren bij Sixt autoverhuur

Print Friendly, PDF & Email