Spa & Wellness aanbiedingen

Mensen steken vaak veel tijd in het zoeken naar de beste wellness aanbieding. Het aanbod qua spa- en wellness mogelijkheden is zo groot dat het soms lastig is om de beste wellness deal te vinden. Ik zie dagelijks vele aanbiedingen en goede deals voorbij komen die ik graag deel met mijn lezers. Nederlandse spa- en wellness liefhebbers zijn gek op kortingen en aanbiedingen, dus als ik er een spot dan zie je die hier. Ik werk samen met vele grote- en ook kleine wellness aanbieders in Nederland. Omdat je via een klik rechtstreeks doorlinkt naar de betreffende aanbieder betaal jij nooit teveel*.

Spa & Wellness aanbiedingen

Zwaluwhoeve, sauna, spa & wellnessresort
Toe aan een dag complete ontspanning? Dan ben je bij sauna- en wellnessresort de Zwaluwhoeve aan het juiste adres. Momenteel zijn er ‘winters geluk’ en speciale ‘after work’ actie arrangementen naast het uitgebreide bestaande wellness aanbod. 

Ontdek de wondere wellness wereld van Elysium

Elysium is een wellnessresort in Bleiswijk, gelegen tussen Rotterdam en Den Haag. Elysium staat bekend om haar wereldse inrichting, van tropische watervallen naar lagunes en een duizend-en-een-nacht zwembad. Wekelijks zijn er vele wellness arrangementen boekbaar met nu een speciale ‘winters geluk’ en borrel & bites wellness deal. Die heb ik laatst zelf ook gedaan en kan ik je zeker aanraden.

Geef een Wellnessbon cadeau

De Wellnessbon van Green Wellness is een cadeaubon die je kunt besteden aan ontspanning, gezondheid, beauty, (h)eerlijk eten en green gifts.

* Voor meer info over samenwerkingen lees mijn Travelaroundwithme.com dislaimer.

Print Friendly, PDF & Email