Spa en wellness liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een cruisereis. Op het nieuwste schip van Norwegian Cruiselines, de Norwegian Getaway ontdekte ik de mogelijkheden.

Op het viersterren cruiseschip is er genoeg te beleven en is het bijna onmogelijk om je te vervelen. Naast alle activiteiten die je kan ondernemen aan boord is er ook de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de 4000 mede passagiers.

Inhoudsopgave

Wellness getaway

Het is belangrijk om tijdens een vakantie ook even tot rust te komen en tijd voor jezelf te maken. Dat doe ik het liefste in een spa. Aan boord van alle cruiseschepen van Norwegian Cruiselines is er de Mandara Spa. Een combinatie van een spa, salon en fitness centrum in één.

De naam ‘Mandara’ komt van een oude Sanskriet legende over de Goden, de ‘zoektocht naar het middel voor de jeugd en het eeuwige leven.’ De Mandara Spa is ontstaan in Bali en biedt niet het eeuwige leven maar wel ontspanning.


Mandara Spa - Norwegian Cruiselines

Spa op zee

Als je gebruikt wilt maken van de faciliteiten van de Mandara Spa kan je daarvoor een afspraak maken bij de ‘Guest Service’ aan boord. Je kan kiezen voor toegang tot alle spa faciliteiten of je laten verwennen door een keus te maken uit de gevarieerde behandelingen. En dat zijn er nogal wat, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages, haarverzorging, nagelverzorging en waxen. Dan heb ik het nog niet eens over alle keuzes die daar weer in gemaakt kunnen worden, alleen al qua massages zijn er 25 keuzes. Mocht je even samen met je (reis)partner tot rust willen komen dan kan je zelfs een privé spa reserveren om daarna te genieten in de hydrotherapie tuin.

Dat is nog niet alles, er is ook nog een medi-spa aan boord waar je kan kiezen uit acupunctuur behandelingen of laat je tanden bleken. Botox-behandelingen staan ook op het spa-menu.

Dat er van alles kan aan boord mag duidelijk zijn en dat geldt niet alleen voor vrouwen. De ‘Mens Club’ biedt speciale behandelingen aan gericht op mannen. In de barber shop kunnen zij hun haar laten knippen terwijl jij aan de andere kant je haar laat doen en uitkijkt over de oceaan.

Barbershop Norwegian Getaway     Kapper Norwegian Getaway

Ben je onder de 18 dan kan je naar de ‘Teen & Kid Spa’. Er zijn special massages gericht op kinderen. Zo zijn er gezichtsbehandelingen met vers fruit en bij de manicure- en pedicure kunnen ze hun handen en voeten laten onderdompelen in ijs. Voor de ultieme familie getaway heb je ook speciale moeder en dochter en vader en zoon behandelingen.

Op dek 15 is een buitenzwembad en vier bubbelbaden waar je kan genieten van de terwijl het schip vanuit Miami naar de Caribbean vaart. Ik droom al weg bij het idee van een wellness cruise en jij?

Bubbelen op Norwegian Getaway     Bubbelen op Norwegian Getaway

Zou jij wel eens willen cruisen?

Print Friendly, PDF & Email