Op woensdag 26 november staan de wateren van West Papoea in de spotlights bij het Omniversum in Den Haag. In samenwerking met de Free West Papoea Campaign is er in het Omniversum een interactieve avond rondom de film South Pacific.

South Pacific

De film over de South Pacific neemt je mee in een tropisch onderwaterparadijs en de eilanden van West Papoea. In de wateren van West Papoea leven méér dan 2000 verschillende diersoorten en dat maakt deze regio één van de meest diverse mariene ecosystemen op aarde. Eilandbewoner Jawi neemt je in de film mee naar de meest mooie plekken en laat je kennis maken met het onderwater leven.

Lezing en workshops

Talia Tuny zal voorafgaand aan de film een lezing geven over haar werk als vrijwilliger voor Stichting Duurzame Samenleving Papoea-Barat. Zij is onlangs in Raja Ampat geweest en zal onder andere praten over het toenemende eco-toerisme, de voortgang van educatieve projecten en over lopende duurzaamheidsprojecten.

South Pacific event - Omniversum - Den Haag

Na de film zijn er diverse muziek workshops door “Mambesak”, een muziekgroep uit West Papoea.

Programma 26 november

18.30 uur Ontvangst
19.00 uur Interactief programma (deel 1)
19.15 uur Film South Pacific
20.00 uur Interactief programma (deel 2)
21.30 uur Einde

Anemonefish          South Pacific event - Omniversum - Den Haag

Omniversum

Het Omniversum is een grootbeeld filmtheater waarbij je mede dankzij het geluidssysteem het gevoel krijgt alsof je zelf in de film zit. Het enorme projectiescherm, zo groot als een half voetbalveld, heeft de vorm van een halve bol en loopt half rondom het publiek.

Winactie toegangskaarten

Normaal gesproken zijn de toegangskaarten €12,50 p.p waarvan een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat ten behoeve van West Papoea. Ik mag 2 kaarten weggeven aan één van mijn lezers.

Like mijn facebook pagina en laat hieronder een reactie achter waarom jij graag naar dit event wilt. Op 6 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Ik ben benieuwd of iemand al eens in de South Pacific is geweest?

 

© Alle foto´s in dit artikel zijn eigendom van Omniversum Den Haag en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.

Print Friendly, PDF & Email