Zeker weten dat er sneeuw ligt als je op wintersportvakantie gaat? Het skigebied Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 is sneeuwzeker bij de Hintertuxer Gletsjer in het Zillertal in Oostenrijk.

Sneeuwzeker Hintertuxer Gletsjer in het Zillertal in Oostenrijk

Met alle weers- en klimaatveranderingen kan je niet altijd meer met volle 100% zekerheid zeggen dat er sneeuw op je vakantiebestemming ligt. Op veel plekken staan er sneeuwkanonnen maar die zullen met de hoge kosten ook minder ingezet worden als voorheen.

Voor jou als ski- en/of snowboard liefhebber is het belangrijkste natuurlijk dat je gegarandeerd de piste op kan. Wij schreven al eerder dit artikel over sneeuwzekere wintersportvakanties. Een van de bestemmingen waar je sneeuwzeker op vakantie kan is de Hintertuxer Gletscher (Hintertuxer Gletsjer) in het Zillertal in Oostenrijk. Op deze wintersportbestemming geven ze je een sneeuwgarantie voor 365 dagen per jaar!

Leuke tip! Kies jij voor een verblijf in het viersterren wellness hotel Klausnerhof in Tux, dan mag jij als hotelgast één keer per week als eerste de piste op. Als skiër heb je een ‘pole position’ te pakken! Het is een exclusief voorrecht dat dit hotel haar gasten de mogelijkheid aanbied om als eerste dan wie dan ook de verse poedersneeuw te bedwingen. Genieten van een welverdiend ontbijt kan daarna bij het Tuxer Fernerhaus, middenin de bergen. Wie in het Hotel Klausnerhof in Hintertux logeert kan met de gratis hotelbus in enkele minuten naar het dalstation van de gletsjerkabelbaan van de Hintertuxer Gletsjer reizen. De dalafdaling leidt direct terug naar het hotel waarna je kan nagenieten en ontspannen in de heerlijke spa van het wellness hotel.

Het Oostenrijkse dorpje Hintertux ligt aan de voet van de Hintertuxer Gletsjer dat wordt beschouwd als het ‘beste gletsjerskigebied ter wereld’. In Oostenrijk is dit het enige skigebied dat het hele jaar door is geopend. Wil je gegarandeerd sneeuwzeker op wintersportvakantie in Oostenrijk? Overweeg dan een reis naar de Hintertuxer Gletsjer om te gaan skiën en/of snowboarden in het sneeuwzeker skigebied Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000.

  1. 202 kilometer aan pistes;
  2. 365 dagen per jaar gegarandeerd skiën;
  3. Het Betterpark Hintertux is een van de hoogste freestylespots in Oostenrijk en een van de beste snow-parks in het Alpengebied.

*Bekijk hier alle informatie over het hotel.
**Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 90 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Sneeuwzeker Hintertuxer Gletsjer Zillertal Oostenrijk

Wellness Hotel Klausnerhof Hintertux

Zou jij op wintersportvakantie willen naar de sneeuwzekere
Hintertuxer Gletsjer in het Zillertal in Oostenrijk?

Print Friendly, PDF & Email