Zodra de eerste zonnestralen zich weer laten zien trek ik mijn slippers aan. Ik vind het een heerlijk gevoel om met blote voeten naar buiten te stappen en rond te wandelen op slippers. Havaianas zijn mijn favoriet en ik heb maar liefst 4 paar!

De wereld rond op Havaianas

Sinds mijn reis naar Brazilië ben ik helemaal Havaianas verslaafd. Ik heb er twee paar gekocht en een jaar later nam een vriendin nog een paar voor mij mee. Ik kan uren lopen op deze slippers. Ik vind ze lekker zitten, ze bewegen soepel en ze hebben ook nog eens leuke frisse zomerkleuren en prints.

Elke reis zit er een paar Havaianas in mijn reistas en ook als ik naar de sauna ga neem ik een paar mee. Wandelen door een stad als het lekker weer is, ik trek het liefste mijn slippers aan.

Havaianas

Havaianas of Amazonas?

Mijn voorkeur mag duidelijk zijn dus is het dan wel reeël om mij een slippertest te laten doen? Tja, dat is een goede vraag! Van de Havaianas was ik zeker, ik trok ze aan en liep net als op alle andere slipper paren er zo op weg.

De Amazonas trok ik aan op mijn wandeling naar de Nijmeegse Zomerfeesten. Al vrij snel merkte ik dat de slippers vrij hard zijn onder mijn voet en ik vind ze minder buigzaam. Ik hou van een zachte ondergrond, maar dat is iets persoonlijks. Ik vind de kleuren wel leuk maar ze zitten bij mij niet lekker.

Amazonas

Voor mij is het duidelijk, mijn collectie is weer uitgebreid met een mooie paar Havaianas erbij!

Slippers Havaianas

Wil jij ook een paar Havaianas of Amazonas?
Like mijn Facebook pagina, Travel around with Henriette en laat weten waar jij het liefste op loopt en wie weet win jij een paar om deze zomer op te flaneren!

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete slippers zijn en waar jij het liefste op loopt in de zomer?

Print Friendly, PDF & Email