Ben jij dol op zwemmen en doe jij dat graag in een zwembad met een mooi uitzicht? Onthoud dan zeker deze Sky Pool in het Zillertal in Oostenrijk, onderdeel van het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort in Mayrhofen.

Sky Pool in het Zillertal in Oostenrijk

Zou het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort in Mayrhofen de #bestskypoolever hebben? Oordeel zelf aan de hand van de foto’s van dit bijzondere zwembad dat toebehoort aan de nieuwste hotspot in de Oostenrijkse bergen.

Deze Sky Pool in het Zillertal in Oostenrijk bevind zich op het dak van het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort in Mayrhofen. Het is een dubbel 25 meter zwembad verdeeld over twee niveaus van het hotel. Zie jij jezelf hier al baantjes trekken terwijl je geniet van het uitzicht op de bergen?

Het Zillertal in Oostenrijk wordt ook wel het “actiefste dal ter wereld” genoemd. Voor je ontbijt kan je baantjes trekken in het zwembad. Daarna kan je uitgebreid ontbijten en de omgeving van het hotel gaan ontdekken. Voor de deur ligt namelijk het Natuurpark Zillertaler Alpen. Fietsen, wandelen, klimmen en golfen, je kan het hier allemaal beleven! Na een actieve dag in de bergen kan je in de avonduren nagenieten in het rooftop zwembad of de Sky Spa van het hotel ontdekken.

Alle faciliteiten van het hotel worden onder andere door middel van bruggen met elkaar verbonden. Via The Bridge kan je van de Sky Pool zo naar de panorama sauna met uitzicht wandelen.  In totaal is er maar liefst 3000 m2 aan wellness faciliteiten te vinden. Bekijk snel alle informatie over dit hotel met het fijne verwarmde buiten zwembad en wie weet zwem jij hier wel tijdens je zomervakantie in de bergen.

*Ontdek hier alle informatie over het hotel.
**Bekijk hier de bijzondere Sky Spa van het hotel.
***Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Sky Pool in het Zillertal in Oostenrijk

Hotel met buiten zwembad Zillertal

Heb jij al zin om te zwemen in de Sky Pool in het Zillertal in Oostenrijk?

Print Friendly, PDF & Email