Buiten is het waterkoud maar het zonnetje voelt lekker warm op deze frisse herfstdag. Ik loop buiten in mijn wintersportkleding en ben op weg naar De Uithof in Den Haag voor een privé skiles.

Ski ervaring

De afgelopen jaren heb ik de pistes ontdekt in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en zelfs Canada maar een ervaren skiër ben ik niet.

Ik ski meestal maar een aantal dagen per jaar tijdens persreizen of als ik aan het einde van het seizoen een vriendin op zoek die als skilerares werkt. Volgende week vertrek ik weer naar de sneeuw voor een reisreportage over de gebieden Alpe ‘d Huez en Les deux Alpes. Mede door het thema “adrenaline op wintersport” en het feit dat ik vorig jaar door een val wat angst heb ontwikkeld besloot ik een afspraak te maken voor een privéles in de Haagse Uithof.

Skiles in De Uithof Den Haag

Skiles in De Uithof in Den Haag

Gister heb ik een uur privé les gehad van Paul op de 211 meter lange skibaan van De Uithof in Den Haag. Ik schreef er een blog over dat is gepubliceerd op Skiinfo. Klik op de foto hieronder en lees mijn ervaringen.

Skiles in De Uithof Den Haag

Bereid jij je voor in Nederland voordat je weer op wintersport gaat?

© Alle foto´s zijn eigendom van Henriëtte Bokslag en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.
*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email