Ben jij je wintersportvakantie al aan het plannen en wil je eens totaal ergens anders heen? Wat dacht je van een wintersport vakantie in Skigebied Malbun in Liechtenstein? Dat is het enige skigebied in het vorstendom.

Ontdek skigebied Malbun in Liechtenstein

Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland en misschien ben je zelfs wel eens op skivakantie in Canada, Zweden, Noorwegen of Japan geweest. Maar ben jij al eens op wintersportvakantie naar Liechtenstein gegaan? Het skigebied Malbun in Liechtenstein is het enige skigebied in het vorstendom.

Het skigebied Malbun in Liechtenstein is een klein skigebied met zo’n 23 kilometer aan pistes waar je kan skiën en snowboarden. In totaal zijn er zo’n zeven skiliften die je tot een hoogte van 1600 á 2000 meter brengen. Er zijn pistes voor beginnende wintersporters en voor de gevorderde skiërs en snowboarders. Mocht er te weinig sneeuw zijn gevallen dan zijn er kunstsneeuwinstallaties aanwezig in skigebied Malbun in Liechtenstein.

Het leuke van het kleinschalige skigebied Malbun in Liechtenstein is dat je er allerlei winterse avonturen kan beleven. Wat dacht je van:

  1. Schaatsen op de schaatsbaan;
  2. Lamatrekking door de sneeuw;
  3. Sleeën op de natuurlijke rodelbaan Sücka;
  4. Romantische fakkeltocht als pistes zijn gesloten;
  5. Langlaufloipes in Steg, 15 kilometer lange Valüna-loipe.

*Bekijk dit hotel in Malbun nabij skilift Bergbahnen Malbun.
**Ook leuk, ontdek wat je allemaal in zomer kan doen in Liechtenstein.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Skigebied Malbun Liechtenstein

Tip voor wellness familie hotel in Malbun

Wil jij met de hele familie genieten van een wintersport vakantie in Malbun en ben je op zoek naar een fijn hotel waar iedereen zich thuis voelt? Het Gorfion Familotel in Malbun in Liechtenstein laat groot en klein genieten van alle facetten van de winter. Het ideale is dat dit hotel zich op maar 200 meter, 3 minuten lopen van de Bergbahnen Malbun bevind.

Vanuit het hotel Gorfion kan je direct genieten van een winterse wandeling of sneeuwschoenwandeling. Fijn is dat een aantal wandelpaden ook ’s winters geschikt zijn voor kinderwagens. Ga je graag offroad wandelen? Dan kan je ook comfortabele kinderdragers lenen in het familiehotel.

En hoe leuk is het om met zijn allen een avontuurlijke lama trekking door de sneeuw te beleven? Wil je even samen genieten van een romantische fakkeltocht in Malbun? Informeer dan naar de oppas mogelijkheden bij Gorfion Familotel Liechtenstein.

*Ook leuk, zo ziet het kindvriendelijke Gorfion hotel er in de zomer uit.

Malbun Liechtenstein

Wellness Hotel Gorfion

Zou jij op wintersport vakantie willen
naar skigebied Malbun in Liechtenstein?

Print Friendly, PDF & Email