Kan jij niet wachten om weer op wintersport vakantie te gaan? Dan is het goed om te weten dat je ook kan skiën in de herfstvakantie in Oostenrijk. Het enige waar je voor moet zorgen is dat jij en je ski’s er klaar voor zijn en dat je naar een gletsjer skigebied in Oostenrijk gaat.

Wandelen, fietsen én skiën in herfstvakantie in Oostenrijk

Wandelen, fietsen én skiën in de herfstvakantie in Oostenrijk, het kan als je kiest voor een herfstvakantie in Oostenrijk nabij een gletsjer skigebied. Een voorbeeld hiervan is de sneeuwzekere Hintertuxer gletsjer in het Zillertal. Als je in de herfst gaat skiën heb je een aantal extra voordelen ten opzichte van skiën tijdens een wintersportvakantie in de winter, namelijk:

  1. Minder drukte;
  2. Gunstigere prijzen;
  3. Mildere temperaturen;
  4. Prachtige herfstkleuren;
  5. Traditionele evenementen;
  6. Ruime keuze aan accommodatie;
  7. Je kan ook gaan wandelen en fietsen.

Wil jij ook eens het skiën tijdens de herfstvakantie in Oostenrijk ervaren? Dan is het goed om te weten dat de familie Klausner van het gelijknamige hotel, Hotel Klausnerhof in Tux je graag uitnodigt om het ‘skiën in de herfst arrangement’ rechtstreeks bij ze te boeken. Het Klausnerhof is een viersterren wellness hotel in Tux waar Frieda en Martin Klausner hun gasten graag in de watten leggen. Zo neemt Frieda je graag te voet mee de bergen in en Martin laat je graag in de avond genieten van zijn selectie aan goede wijnen.

Skiën in de herfst arrangement – 15 oktober / 26 november 2023

4 overnachtingen incl. verwenpension, wellness voucher t.w.v. €20,-, optionele 6-daagse skipas. Prijs per persoon vanaf €498,-.

*Ontdek hier meer over het Hintertuxer gletscher skigebied Tux;
**Bekijk hier meer informatie over het Ski en spa hotel in Hintertux, Hotel Klausnerhof in Tux.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en/of YouTube.

Skiën herfstvakantie in Oostenrijk

Ben jij wel eens gaan skiën in de herfstvakantie in Oostenrijk?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email