Volop genieten van je wintersportvakantie zonder tijd te verliezen, dat beleef je in een Ski-in-ski-out hotel in Zürs am Arlberg in Oostenrijk. Je hoeft natuurlijk niet naar Zürs am Arlberg te reizen, overal ter wereld zijn er Ski-in-ski-out hotels te vinden. De reden dat je Zürs am Arlberg kan overwegen als jouw winter bestemming lees je in dit artikel.

Ski-in-ski-out hotel Zürs am Arlberg 

Een van de belangrijkste dingen voor wintersporters is uiteraard de sneeuwzekerheid op een bestemming. Helaas is erniets zo veranderlijk als het weer en zien wij op steeds meer wintersportbestemmingen dat er niet altijd gegarandeerd genoeg sneeuw is.

Het voordeel van Zürs am Arlberg is dat Skigebied Arlberg een sneeuwzeker skigebied is op een hoogte tussen de 1300 en de 2800 meter. Daarbij is het Skigebied Arlberg ook nog eens een van de grootste aaneengesloten skigebieden in Oostenrijk. En als je dan in een Ski-in-Ski-out hotel in Zürs am Arlberg kan verblijven dan is dat wat mij betreft een goede keus om je wintersportvakantie door te brengen.

Ben jij het type wintersport liefhebber dat niet de hele dag alle pistes wilt bedwingen? Dan heb je gelijk nog een extra reden om hier naar toe te reizen in de winter. Na een ochtend skiën en een lunch in een berghut heb je genoeg redenen om af te dalen naar het Ski-in-ski-out hotel in Zürs am Arlberg want er wacht een hele fijne spa op je.

De Aureus spa in het vijfsterren superior luxe wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg heeft tal van wellness faciliteiten verspreid over een oppervlakte van 3.200 m2. Heb je verzuurde spieren van het skiën? Dan kan je jezelf extra verwennen met een van de massages die op het spa menu staan. In de spa wordt onder andere gewerkt met producten van het Franse cosmeticahuis La Biosthétique Paris. Ook heel fijn is dat zowel het zwembad als de ontspanningsruimte uitzicht bieden op de besneeuwde bergen.

En van de dagen buiten doorbrengen krijg je trek en ook daarvoor zit je hier goed. De culinaire liefhebbers kunnen genieten van een mix van traditioneel Oostenrijks buffet, een fondue chinoise en mediterrane avonden. En de kaasliefhebbers weten niet wat ze moeten kiezen uit de 200 exquise kaasspecialiteiten uit de hele wereld die op het kaasbuffet staan. Uiteraard ontbreekt een kelder vol bijzondere wijnen, champagnes en whisky’s niet!

De gepassioneerde hotelfamilie Skardarasy staan met persoonlijke service en aandacht voor je klaar. Dat is dan ook de reden dat veel hotelgasten jaarlijks terugkeren naar dit Ski-in-ski-out hotel in Zürs am Arlberg in Oostenrijk. Ben jij al nieuwsgierig geworden om hier je wintersportvakantie door te brengen?

*Check de prijzen en beschikbaarheid van dit hotel.
**Bekijk hier de complete Aureus Spa van Hotel Zürserhof.
***Ontdek hier al mijn persoonlijke reistips voor Oostenrijk.
****Hier staat een complete reportage over dit hotel in het Nederlands.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Ski-in-ski-out hotel Zürs am Arlberg 

Ski-in-ski-out hotel Arlberg

Zou jij je wintersportvakantie willen doorbrengen in dit
Ski-in-ski-out hotel in Zürs am Arlberg in Oostenrijk?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email