11 November, Singles Day!  Verwen jezelf eens met een leuk cadeau. Met de enorme hoeveelheid aan singles in China is het niet zo gek dat de Vrijgezellendag daar ‘bedacht’ is door internetgigant Alibaba.

Singles Day, wie heeft dat bedacht?

Singles Day, oftewel vrijgezellendag! Je kan er van alles van vinden. Weer een nutteloze dag die bedacht is, tot het is weer een mooi verhaal om de commercie te stimuleren met een marketing-dag. Tot waarom niet, de liefde wordt gevierd op Valentijnsdag, we hebben een moeder- en vaderdag, dan is het ook wel eens tijd dat singles een ‘eigen dag’ hebben. Gewoon omdat het kan en om te vieren dat wij single zijn. ‘Wij’ (singles in dit geval) worden al vaal genoeg benadeeld qua kosten. Van éénpersoonskamer toeslagen tot aan dure éénpersoons gerechten in de supermarkt. Black Friday (24 november 2017) en Cyber Monday (27 november 2017) hebben wij ook overgenomen. Het spotten van leuke cadeaus voor jezelf voor ook nog eens een goede deal is de moeite waard toch. Ook een ander leuk idee, geef jezelf een singlereis cadeau of een travel musthave.

Tegenwoordig kan je elke dag wel iets vieren. Wist je bijvoorbeeld dat 6 november #dagvandenacho is? Ik zag het van de week ineens voorbij komen, allemaal nacho’s op mijn tijdlijn. Yammie! Ik appte nog naar een vriend; ‘elke dag kan nachodag‘ zijn toch? Anyway, op singles day mag je jezelf verwennen. Trouwens dat moet je sowieso af en toe doen, maar nu heb je nog een goed excuus ook. Dus bestel een leuk cadeau voor jezelf, laat het desnoods inpakken en geniet van de verrassing wanneer het word bezorgd. Ik selecteer 5 leuke cadeaus voor single en ’travelminded’ mensen. Niet om het een of ander, de cadeaus zijn natuurlijk ook leuk voor niet singles.

Singles Day

1 iBed tablethouder

Wat een grandioos idee. De iBed tablethouder. Niets fijner dan in de ochtend nog even lekker onder dat warme dekbed te blijven. Werk jij vanuit huis of wil je vanuit bed reisinspiratie op doen? Met deze tablethouder check jij in de ochtend je mail of kan je net even dat leuke reisprogramma kijken. Op de anti sliplaag zet je je koffie neer en het kussen onder het tablet vormt zich naar je houding. Ik wens je een goedemorgen.

2 Door weer en wind met de stormparaplu

De koude, gure en stormachtige dagen komen er weer aan. Hoeveel paraplu’s slijt jij in een winterseizoen? Dat bedoel ik, sta je weer doorweekt ergens omdat je paraplu is dubbel geklapt. Met de stormparaplu gebeurd je dat dus niet.

3 De opblaasbare loungemat

Ok, de zomer is voorbij dus dit leuke cadeau voor jezelf is alvast op de zomer van 2018 gericht. Vind jij het ook zo irritant als je op het strand zit dat je soms niets in je rug hebt? En ben je te beroerd om soms meer dan €15,- neer te leggen voor een strandbed? Deze loungemat kan je gewoon opblazen en dan heb je je eigen rugleuning.

4 Een waterproof notebook

Ik heb een flinke ‘digital mindset’ maar sommige dingen schrijf ik toch het liefste op. Ken je dat, dat je per ongeluk je drinken erover heen gooit, of dat spetters van de zee of het zwembad al je aantekeningen verpesten? Met de waterproof notebook is dat leed verleden tijd.

5 Chillen op een nekkussen

Of je nou in de trein, het vliegtuig of in de auto zit. Een nekkussen is fijn zodat je niet met een mega stijve nek wakker wordt na je powernap. Wist je dat er zelfs nekkussen bestaan met een speciaal vakje waar je je telefoon in kan schuiven?

Geef jij jezelf wel eens een cadeau? 

Print Friendly, PDF & Email