Het gaat gebeuren, de komende dagen wordt Nederland ondergedompeld in een hittegolf. Het start morgen met 25 graden en eindigt zaterdag met een climax van 37 graden. Hopen dat de weergoden het deze keer echt goed hebben want ik word van deze vooruitzichten super vrolijk!

Show your style met de komende hittegolf

Het zal Nederland niet zijn als we ook te maken krijgen met adviezen om de warme dagen zo goed mogelijk door te komen. Daar heb ik ook wel een paar tips voor.

Smeren, smeren, smeren….
Insmeren deed ik eigenlijk nooit in Nederland maar toen ik las over de #Onderdezon campagne van Vision schrok ik toch wel wat voor een effecten het kan hebben. Daarom schreef ik een artikel over het belang van zonnebrand. Smeer je de komende dagen dus zeker in.

Insmeren met zonnebrand

Draag een zonnebril
Hoe warmer het wordt hoe sterker de Uv-straling ook is. Zorg er dus voor dat je een goede zonnebril hebt die je ook beschermt. Wil je meer weten over het belang van een goede zonnebril? Check mijn artikel.

Italie-zonnebril

Draag leuke sandalen naar je werk
Slippers zijn op de meeste werkvloeren een no go, maar een leuk jurkje kan prima naar je werk. Tegenwoordig heb je ook genoeg slippers die niet eens meer op slippers lijken en wat je dus prima naar je werk aan kan.

Zwarte slippers


Trek luchtige kleding aan
Ik ben gek op jurkjes, je schiet ze makkelijk aan en ze zijn lekker luchtig. Voor het strand kies ik voor een leuk kort jurkje maar naar mijn werk zou ik een lange jurk aantrekken met eventueel een leuk vestje of spijkerjasje erop.

Wikkeljurk - Otto          jurk - Otto

 

Na het werk ga ik de aankomende dagen naar het strand.
Wat ga jij doen tijdens de komende hittegolf?

Print Friendly, PDF & Email