Ik hou van het buitenleven en draag graag goede en warme outdoor kleding. Ik bof dat er twee Bever winkels in Den Haag zitten en shop graag met korting bij Bever. Want feit is, goede outdoor spullen zijn nou eenmaal redelijk aan de prijs dus hoe voordeliger je het kan inkopen hoe meer goede outdoor spullen je kan kopen.

Shop till you drop met korting bij Bever

Ik ben niet iemand die urenlang gaat hiken en kilometers maken op een mountainbike doe ik ook niet. Maar ik hou wel echt van het buitenleven. Lekker met de paarden bezig zijn, een flinke strand of boswandeling en genieten van de sneeuw tijdens een wintersportvakantie.

De paardrijkleding van tegenwoordig is zo hip, dat ik die kleding ook wel eens in het dagelijks leven draag. Naast alle paardrijkleding merken ben ik ook fan van andere mooie outdoor merken. Zo draag ik graag mijn felrode regenjas van The North Face als het regent, blijf ik in de winter warm in mijn lange parka of 3-in-1 winterjas voor dames van Fjällräven en draag ik tijdens de wintersport mijn Protest skikleding of mijn felgekleurde Columbia wintersportoutfit.

Al deze goede outdoor merken zijn ook te koop bij Bever. Enerzijds betaal je natuurlijk voor een merknaam maar de kwaliteit is vaak ook gewoon veel beter. Nu ik wat meer te besteden heb geef ik mijn geld liever uit aan goede merken waar ik lang mee kan doen. Daarbij heb ik natuurlijk ook wel eens het geluk dat ik dankzij mijn werk mooie merken mag dragen om te testen en te reviewen.

Maar ik zou geen Nederlander zijn als ik ook niet gek was op korting. Want waarom meer betalen als het goedkoper kan? Gelukkig heb je bij Bever regelmatig leuke kortingsacties, kortingscodes en de Bever Sale met kortingen tot wel 70%. Doe er je voordeel mee en koop je outdoor spullen met korting bij Bever.

*Check nu, alle sale artikelen bij Bever op een rij!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Shop korting bij Bever

Voordelen shoppen bij Bever

Je kan shoppen waar je wilt maar shoppen bij Bever heeft wat mij betreft zeker een aantal voordelen ten opzichte van andere outdoor winkels.

Wil je echt je hart ophalen en dwalen tussen al die mooie outdoor spullen dan raad ik je aan eens naar Bever Den Haag te gaan en dan specifiek de vestiging aan de Waldorpstraat nabij Den Haag Hollands Spoor. Die winkel is zo groot, alleen al fijn om rond te kijken wat er allemaal is aan handige spullen op outdoor gebied.

  1. Click & collect service.
  2. Gratis verzending vanaf €30,-;
  3. Retourneren is gratis in de winkel;
  4. Bever biedt een speciale reparatie & onderhoudsservice;
  5. 365 dagen bedenktijd. Ruilen mag tot een jaar na aankoop.

Fjallraven parka

Reviews producten die te koop zijn bij Bever

Ik schreef al eerder dat ik graag mooie outdoor merken draag. Mijn kast hangt vol met winterkleding van Fjällraven, The North Face, Columbia, Protest, Osprey, Sorel en er staan twee paar wandelschoenen van LOWA.

Ben je benieuwd naar de reviews van merken die ook te koop zijn bij Bever? Check dan de onderstaande artikelen. Ben je specifiek op zoek naar winter must haves? Daar heb ik een apart artikel over gemaakt. Net zoals over handige outdoor gadgets.

  1. Winter outfit van Protest;
  2. Handige touchscreen handschoenen;
  3. Review outdoor sport zonnebril voor dames;
  4. Bekijk deze complete review van de Fjällräven collectie;
  5. Lowa wandelschoenen voor in de zomer en Lowa wandelschoenen voor in de winter.

Review over de Fjällräven Visby 3-In-1 winterjas voor dames

Wil jij ook shoppen met korting bij Bever?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email