Travel around with me staat voor dingen ontdekken overal ter wereld, ver weg en dichtbij. Nu is shoppen niet mijn sterkste punt maar ook een travelblogger heeft kleding nodig. Die kleding shop ik regelmatig bij de conceptstore van Shoeby in hartje Den Haag.

Shoeby Fashion Arrangement Den Haag

Shoeby kende ik vooral als een winkel die vaak in kleinere winkelcentra zit en in de kleine steden. Ik ben helemaal geen shopper en stel het meestal zo lang mogelijk uit totdat ik echt iets nodig heb. Maar dan slaag ik dus meestal wel bij Shoeby. Een groot voordeel, de broeken zijn meestal goed lang en dat is met mijn 1.80 ideaal, want is de meeste winkels zijn de broeken voor mij altijd “hoog water“.

Shop & More Hotspot Den Haag: Shoeby Vlamingstraat

Het gave aan de conceptstore van Shoeby vind ik dat je het zo gek niet kan bedenken of het is er. Het team is zo creatief dat overal aan is gedacht en er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Alle werknemers hebben een multifunctionele achtergrond, van stylistes, tot visagisten, kapsters en grafisch designers.

Shoeby

Create your own style bij Shoeby Den Haag

De conceptstore is verdeeld over drie etages met een ruime keuze aan niet alleen kleding, maar ook accessoires en beautyartikelen. Shoeby heeft een eigen beautylijn, eksept, bestaande uit: zeep, lotions, creams en make-up.

Shoeby

Vrouwen, mannen en kids kunnen zich volop uitleven in de winkel.

Stylingadvies  Leuke teksten bij Shoeby

Hebben bij Shoeby    Love jeans  Personal shopper

Als de kids het shoppen zat zijn, wat ik mij niet kan voorstellen in een paskamer die op zijn kop is ingericht, kunnen ze uit een soort Febo automaat nog een cadeautje halen of zich vermaken achter een paar iPads.

Pashokjes - kids     Create your own style bij Shoeby Den Haag     Create your own style

Op de tweede etage is het instore Barista café gevestigd. Voor een goede kop koffie, een lekkere taart kan je hier terecht. Verderop in het artikel meer hierover. De derde etage is echt uniek en ik vind het zo gaaf wat je hier allemaal kan doen. De gehele verdieping is ingericht als atelier waar grafisch designers samen met jou je eigen style kan worden gecreëerd.

Create your own style          Create your own style

Als je zelf een tof idee hebt kan je een EPS bestand aanleveren dat kan worden bedrukt op één van de items die je in de winkel hebt gekocht. Als je geen creatieve mind hebt kan je samen iets leuks creëren om je net gekochte kleding te pimpen. Hoe tof is dat?

Shop & More Hotspot Den Haag: Shoeby Vlamingstraat

Personal shoppers

En terwijl jij aan het shoppen bent kan je voor Euro 1, die je gewoon terug krijgt, een kluisje huren waarin je ook nog eens je telefoon kan opladen. Shop & Load, ideaal!

Oplaadpunt Shoeby

Het Shoeby Fashion Arrangement, een tof uitje!

Een leuk idee is om met vriendinnen een Fashion Arrangement te beleven bij Shoeby. Elke dag van de week, uiteraard met reservering, staan de personal shoppers voor je klaar. Je kan kiezen uit een lunch, hightea met bijbetaling of net zoals wij, voor de bits & bites. Personal Shopper Dave wachtte ons al op in de winkel met een glas Prosecco en Carlos van het Barista café ontving ons met heerlijke bites. Samen met Sheelagh en Denise vertelden we Dave over onze style, waar we van houden en ook waar we absoluut niet van houden. Terwijl wij genieten van de hapjes werden er in de paskamers voor elk van ons vier outfits uitgezocht en klaar gehangen in de paskamer.

Fashion arrangement

Hoewel ik uit mijn comfortzone wilde stappen moest ik toch even slikken toen ik de paskamer instapte. Op de rok en een shirt na bestond de rest uit kleding dat ik nooit zelf zou hebben uitgezocht.

Persoonlijke outfit

Lichtelijk bevooroordeeld stapte ik dan ook het pashokje uit met een gezicht waarop je duidelijk kon aflezen, dit ben ik zo niet! Na een paar outfits kreeg ik toch de lol erin en kan ik zeggen dat ik behoorlijk verrast ben qua kledingkeuze. De stoere outfit vonden Sheelagh en Denise beiden leuk bij mij staan en hoewel het goed paste voelde ik mij er niet happy in. Ik zou niet weten wanneer ik dat aan had moeten trekken.

Outfit 1          Outfit 2

Qua passen van kleding ben ik zeker uit mijn comfortzone gestapt maar uiteindelijk heb ik wel gekozen voor een outfit die ik zelf zeker los van elkaar had gepast en gekocht maar nu door het style advies juist met elkaar gecombineerd heb gedragen.

Outfit 3           De gekozen kleding

Nadat we een dik uur lol hebben gehad in de paskamer en allemaal een outfit hadden uitgezocht was het tijd voor de visagie en haarstyling, want ook dat zit bij dit arrangement inbegrepen. Helaas moest Sheelagh er al vandoor maar Denise en ik zijn werkelijk totaal anders de Shoeby winkel uitgestapt en dat hebben we gelijk daarna gevierd met een afsluitende borrel op nabijgelegen Grote Markt. Alleen al voor de verrassing aan het einde kan ik dit arrangement echt aanraden!

Make up time

New style @ Shoeby

Normaal gesproken kost dit arrangement €29,95 maar nu kan jij het ook beleven voor €19,95!

Fashion Arrangement

Barista café in Shoeby Den Haag

Eerder ging ik op ontdekkingstocht voor een artikel, ” Top 5 Koffie Hotspots Den Haag”, naar de leukste koffie hotspots in Den Haag. Tijdens mijn zoektocht viel mijn oog op het Barista café in de Shoeby vestiging in Den Haag. Voor Shoeby is de conceptstore in Den Haag nieuw en ook voor het keten, Barista café, is dit het enige instore project in Nederland. Barista Carlos is super enthousiast; “Je kan hier combiwinkelen. Even een drankje drinken en wat lekkers na of tijdens het shoppen“.

Barista Cafe - koffie hotspot Den Haag

 Wat vind jij van het Shoeby Fashion arrangement?

Print Friendly, PDF & Email