Schloss Mittersill in de zomer is een waar luxe sprookje. Het kasteel hotel bevind zich in een natuurlijke omgeving vlak naast Nationaal Park Hohe Tauern, dichtbij de stad Kitzbühel en het Salzachdal ligt aan je voeten. Het is een vakantieparadijs voor reizigers die van bijzondere historische locaties houden, van de natuur willen genieten en van alle luxe gebruik willen maken.

Schloss Mittersill in de zomer is een waar luxe sprookje

Zodra je door de slotpoort van kasteel Mittersill stapt, voel je het meteen. Hier toont het leven zich van zijn mooiste kant. In de zomermaanden is de weelderige groene kasteeltuin de plek om te relaxen. Neem plaats in de mooie rieten stoelen met rode bekleding en geniet van het uitzicht vanaf de unieke panoramische locatie van het luxe wellness hotel.

Hier kan je ongestoord zonnebaden en niets anders dan rust ervaren. Nestel je op een zacht ligbed aan het aangenaam verwarmde buitenzwembad en bestel wat lekkere hapjes en drankjes. Droom weg bij het schilderachtige landschap en maak de tijd voor extra verwennerij zoals een privé wellness moment. Tegen de historische kasteelmuren is een  wellness toevluchtsoord genesteld. Heerlijke warme sauna’s, rustruimten met panoramisch uitzicht en hoogwaardige spa- en wellness behandelingen.

De hotelkamers en kasteelsuites in kasteel Mittersill zijn een kostbare wereld op zich. Omringd door historische schatten, stijlvol meubilair en een woonbeleving die de pracht en praal van vervlogen tijden in herinnering brengt. Je kan hier zelfs overnachten in de bruidssuite van Koningin Juliana. In kasteel Mittersill voel je je van top tot teen koninklijk verzorgd.

Het kasteelrestaurant is de plek om culinair te genieten. Het keukenteam is meerdere keren door falstaff en Gault&Millau geprezen. À la carte en falstaff gaf het restaurant twee vorken en Gault&Millau bekroonde het restaurant met een koksmuts. Bekijk hier de restaurants van het hotel.

Vanaf de maand mei starten de plaatselijke wandelgidsen met begeleide wandeltochten voor wie interesse heeft. Daarnaast kan je bij de hotelreceptie altijd kaartmateriaal halen en informatie inwinnen over wandel- en fietsroutes voor beginners en gevorderden. Ook zijn er mogelijkheden voor georganiseerde uitjes naar bijvoorbeeld:

  1. Romantische bergmeren zoals de Amertaler See en de Hintersee;
  2. Het hoogveen, de Krimml-watervallen, de kruisen op de tweeduizend meter hoge toppen;
  3. Bij het Schloss Mittersill in de zomer kan je fietsen huren, van e-bikes tot mountainbikes etc. 

*Bekijk de beschikbaarheid;
*Zo ziet Schloss Mittersill er in de herfst uit;
*Vlieg naar Salzburg met Transavia of naar Innsbruck;
*Huur een auto vanaf Salzburg Airport, zo’n 131 kilometer van het hotel;
*Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 124 kilometer van het hotel.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Luxe hotel met zwembad buiten

Schloss Mittersill in de zomer

Restaurant met uitzicht

Heb jij al zin in een vakantie in de zomer in dit kasteel hotel?

Print Friendly, PDF & Email