Lekker genieten van de warmte met sauna korting. Maak gebruik van de OP=OP sauna aanbiedingen vanaf €10,- p.p. De korting op de sauna is geldig bij Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Fontana Resort Bad Nieuweschans, Veluwse Bron en Thermen Berendonck.

Goedkoop naar de sauna met sauna korting 

Het betreft een OP=OP actie met kortingen tot wel 61%! De genoemde prijzen zijn altijd exclusief €1,50 transactiekosten en gelden alleen bij een online reservering. Een dagje sauna bij Thermen BusslooThermen Soesterberg, Fontana Bad Nieuweschans, Thermen Berendonck of de Veluwse Bron wordt nu wel heel voordelig. Een aantal van de genoemde wellnessresorts staan ook in de ‘Top 10 Wellnessresorts in Nederland‘.

  1. Thermen Bussloo€10,- p.p. entree
  2. Thermen Soesterberg€10,- p.p. entree
  3. Veluwse Brontijdelijke korting > entree €15,95
  4. Thermen Berendonckentree voor €17,50 p.p. 
  5. Fontana Bad Nieuweschans –  Tijdelijke korting, – €19,50 p.p.

 

*LET OP: de bestelde voucher(s) voor Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Fontana Resorts Bad Nieuweschans en Thermen Berendonck kan je verzilveren voor aankomst tot en met 30 september 2019. Zolang de voorraad strekt. *Reserveren is verplicht o.b.v. beschikbaarheid. Vrijdag, zaterdag en zondag toeslag van €3,- p.p. De vouchers voor Veluwse Bron kan je inleveren tot en met 20 december 2019. Op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdagen geldt een toeslag van €5,25 p.p. 
*PRIJZEN: De genoemde prijzen zijn exclusief €1,50 transactiekosten voor online bestelling.

 

Goedkoop naar de sauna met sauna korting 

 

Met sauna korting genieten, heb jij een favoriete sauna in Nederland?

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Post