Wil jij samenwerken met iemand die vol enthousiasme aan iedereen verteld wat ze nu weer heeft beleefd? In 2013 begon ik mijn reiservaringen, foto’s en video’s te delen met andere reisliefhebbers. “Travel around with me” was geboren en inmiddels is het uitgegroeid tot een persoonlijk reismagazine vol avontuurlijke en gekke belevenissen, de mooiste roadtrips, de handigste reisgadgets en nóg veel meer reistips.

De zoektocht naar fijne wellness belevenissen deel ik inmiddels in het digitale Wellness Lifestyle Magazine Wellness Spots wat ik ook uitgeef als publisher. Het allergaafste, het is ook nog eens mijn fulltime werk geworden om als publisher content te creëren!

Travelaroundwithme.com als media partner

Travel around with me, your adventure starts here! Ik zet reisbestemmingen waar ook ter wereld voor jou in de spotlights en breng het onder de aandacht van mijn lezers. Handige reisgadgets review ik en ik zoek praktische reistips uit zodat mijn lezers zonder zorgen op reis kunnen naar jouw bestemming. Ik geloof in de kracht van samenwerken.

Ik dompel mijzelf onder tijdens een lokaal festival, ik ga op zoek naar spannende avonturen, ik doorkruis natuurgebieden op een paardenrug, ga slenteren door een stad op zoek naar toffe hotspots voor een drankje en hou van unieke bezienswaardigheden. Ik bekijk een bestemming graag vanuit de lucht maar duik ook graag onderwater. Spreekt dit jou aan en past het bij jouw bedrijf, merk en/of product? Neem dan contact op met mij via henriette@travelaroundwithme.com of bel naar +31 – 6 1638 5038Ik publiceer artikelen over wereldwijde bestemming in de onderstaande categorieën:

De stadia van een reis zijn…

 

 1. Dromen
 2. Plannen
 3. Boeken
 4. Beleven
 5. Delen

Spa & Wellness     Paardrijden op reis     Schotland Abseilen     Wintersport

Wie is Henriëtte Bokslag? 

Ik ben een wereldreiziger die houdt van avontuur en ontspanning. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Toerisme en Vrijetijdsmanagement. Na mijn opleiding heb ik mijn kennis van de reismarkt verder ontwikkeld door te werken bij reisbureaus, touroperators en accommodatie aanbieders in binnen- en buitenland.

Ik zie overal avontuur in, van avontuurlijke en hilarische activiteiten, mooie paardrijd routes, bijzondere uitjes, lokale festivals, unieke bezienswaardigheden en niet te missen locaties voor een drankje. Daarna is het tijd om te ontspannen in de fijnste Wellness Spots. Ik verwerk mijn reiservaringen tot reistips om mensen te inspireren de wereld te gaan ontdekken.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in mijn vakgebied lees ik veel inhoudelijke informatie en bezoek ik regelmatig bijeenkomsten en netwerk evenementen in binnen- en buitenland. Als zelfstandig ondernemer heb ik goede contacten met diverse on- en offline media. Wil je precies weten waar ik ben geweest en waar ik kennis van heb? Check dan mijn “Reis C.V. ” en mijn portfolio pagina. Voor meer informatie over wie ik ben verwijs ik je graag naar mijn ‘over mij’ pagina.

*Genomineerd voor Blogprijs PROEF SPANJE 2018.

Waarom heb ik een reisblog?

Voordelen van samenwerken

Je weet nu wie ik ben en wat Travelaroundwithme.com als partner kan betekenen. Maar wat zijn de voordelen als je met mij samenwerkt? Ben je nieuwsgierig hoe andere bedrijven de samenwerking ervaren hebben? Check dan mijn referentie pagina en/of aanbevelingen op Linkedin.

 1. NL lezers 80%, BE 10%, overige landen 10%;
 2. Er staan verschillende artikelen op pagina 1 van Google;
 3. Sterke Nederlandse domeinnaam (DA 39), SEO vriendelijk en hoge Trustflow;
 4. 85% van de bezoekers vind de weg naar Travelaroundwithme.com via ‘organic search‘;
 5. Been there done that en daarna blijf ik de artikelen updaten zolang er nieuwe informatie is;
 6. Persoonlijke, eerlijke schrijfstijl en gebruik van eigen gemaakte foto’s en video’s van hoge kwaliteit;
 7. Travelaroundwithme.com is reeds 9 jaar online en zal dat altijd blijven, dit is mijn fulltime werk;
 8. Mogelijkheid tot uitgebreide content strategie met mijn online wellness magazine, Wellness Spots;
 9. Studeerde Toerisme & Leisure Management, werkte in het toerisme en ik heb wereldwijde reiservaring;
 10. Wilt u mijn statistieken ontvangen? Geen probleem, stuur een e-mail naar henriette@travelaroundwithme.com of bel naar +31 6 16385038;
 11. Als we samenwerken, betekent dit dat ik het van tevoren aankondig, dat ik het tijdens de reis vertel en mijn ervaringen deel na de reis;
 12. Ik gebruik verschillende sociale mediakanalen en een nieuwsbrief om lezers te informeren en te inspireren;
 13. Ben ik enthousiast? Dan zal iedereen het horen en wie weet komt er meer uit. Wordt ik een jaar later door een krant of tijdschrift benaderd over mijn reistips? Er is een kans dat je zal noemen. Ik raad je aan om ook mijn ‘In de media‘ pagina te bekijken.

Tips voor een zorgeloze vakantie

Samenwerkingsmogelijkheden

Op “Travel around with me” zijn er diverse mogelijkheden voor (langdurige) destination en brand marketing campagnes. De kracht van mijn persoonlijke reismagazine in combinatie met mijn persoonlijke schrijfstijl zorgen voor een ideale mix voor een goede samenwerking. Ik reis naar bestemmingen waar avontuur te beleven valt en waar ik kan genieten van een wellness moment. Producten reviewen en winacties opzetten doe ik met partijen waar ik achter sta en waar ik in geloof. Wil je meer informatie over mijn doelgroep en mijn mediakit ontvangen? Stuur een e-mail naar: henriette@travelaroundwithme.com of bel naar +31 6 16385038.

 1. Reviews van reis gerelateerde producten;
 2. Ik maak ook reisvideo’s, stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken over de extra’s die ik je kan bieden.
 3. Persreizen zijn mogelijk in een groep, maar ik geef de voorkeur aan individuele reizen om er het maximale uit te halen;
 4. Ik geloof in samenwerkingen, vertel je doel en we werken samen aan een win-win-artikel via content creatie, advertorials en / of campagnes;

Content creatie, branded content en advertorials

Jij hebt een doelstelling, een thema dat je wilt uitlichten, een nieuwsbericht dat je onder de aandacht wilt brengen en/of een campagne waarvoor je samenwerkingspartners zoekt. You name it en ik bedenk hoe ik daarvoor content kan creëren of wij bedenken samen een tof idee. Heb je zelf een advertorial geschreven? Ik kijk of het bij mij en mijn doelgroep past en herschrijf het zodat het een persoonlijke reistip wordt. Ik stuur je graag een paar voorbeelden toe per e-mail van succesvolle samenwerkingen of bekijk de voorbeelden hieronder.

Zelf ben ik de hele dag bezig met content creatie, ik zie overal een verhaal in. Ik schrijf over mijn reisavonturen, mijn zoektocht naar een reis, mijn tips voor een zorgeloze reis omdat ik al zo vaak niet zorgeloos op reis ben gegaan en zo kan ik nog wel even doorgaan. Er staan meer dan 1000 reisartikelen op mijn website. Wie weet zit er wel iets tussen dat past bij jouw doelgroep, visie of missie.

Reizen met de auto naar Slovenië

Content creatie i.c.m. affiliatie marketing

Ik geef alle reisliefhebbers graag de allerbeste (praktische) reistips. De lezers kunnen gratis op de hoogte blijven van alle reis trends, reis ontwikkelingen, reisbestemmingen en reistips. Dit kan voor de lezer natuurlijk alleen gratis als er aan de andere kan iets wordt verdiend.

Een van onze verdienmodellen is het creëren van content in combinatie met affiliatie marketing. Hiervoor werken wij samen met meer dan 100 partners via diverse Nederlandse en internationale marketing kanalen. Het samenwerken op basis van affiliatie marketing werkt erg goed voor ons omdat 87% van onze lezers via Google Organic Search bij ons binnen komt op de website.

Dat betekent dat lezers echt gericht zoeken naar iets, bij ons het antwoord vinden en overgaan tot een aankoop, bestelling of de aanvraag van meer informatie. Doordat onze lezers op een link klikken weet de wederpartij dat wij de lezer hebben doorgestuurd en daarvoor ontvangen wij een commissie. Wij sturen je graag een paar voorbeelden toe per e-mail van succesvolle affiliatie samenwerkingen. Hieronder kan je een paar voorbeeld artikelen bekijken die puur zijn ingericht op content voor affiliatie marketing:

Wintersport vakantie in Slovenië skigebieden

(Individuele) Persreizen

Jij organiseert een persreis voor een groep journalisten en/of bloggers omdat je de reisbestemming in de spotlight wil zetten. Of je vraagt mij om op individuele basis af te reizen zodat ik precies die dingen kan ontdekken die bij mij passen en die jij wilt laten zien.

Mijn voorkeur gaat er naar uit om met iemand te reizen omdat diegene mij kan ondersteunen bij de fotografie en de videobeelden en omdat je een reis met zijn tweeën anders beleefd dan alleen. In overleg creëer ik tekst, foto en video content. Benieuwd wat je kan verwachten nadat ik op een persreis ben geweest?

Travelaroundwithme - Henriette Bokslag

Reviews van hotels en reis gerelateerde producten

Ik schrijf regelmatig over producten die ik gebruik op reis, van handige reistassen tot actioncams en travel lifestyle producten. Als je ergens ervaring mee hebt en je bent er blij mee dan deel ik dat graag. Heb jij een nieuwe rugzak in het assortiment, een nieuw model camera, een lichtgewicht koffer of handige gadgets voor op reis? Jij vraagt mij om het product te testen en te reviewen.

Eventueel kunnen we de review samenwerking uitbreiden met een winactie. Ik schrijf alleen over producten waar ik achter sta en die ik ook daadwerkelijk gebruik op reis. Ik review dan ook alleen producten die ik ontvang om te testen. De producten worden gefotografeerd op één van de bestemmingen waar ik naar toe reis. Voorbeelden van reviews vind je op mijn review pagina met hieronder een selectie daarvan.

De waarde van jouw reisbagage

Winacties en giveaways

Je hebt een tof (nieuw) product dat je vind passen bij mijn doelgroep. Je wilt er online aandacht voor genereren en zet samen met mij een winactie op. Jouw product wordt onder de aandacht gebracht en ik kan mijn lezers verrassen met een cadeau. Een win-win situatie. Voorbeelden van eerdere winacties op Travelaroundwithme zie je hier:

 1. Winactie: Maak kennis met Ierse wellness- en lifestyle producten.
 2. Winactie: Jaarlijks terugkerend i.s.m. de Vakantiebeurs – Tickets voor de Vakantiebeurs 

Ierse souvenirs en producten uit Ierland

Reis video reportages

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden! Daarom maken wij ook graag inspirerende reis video’s voor onze klanten. Voorbeelden van een paar van de best bekeken reisvideo’s zie je hieronder:

*Ontdek hier het Travelaroundwithme YouTube kanaal.
*De video over het ijsduiken in Tignes in Frankrijk is het meest bekeken. 

Drone fotografie en video reportages

Met beelden vanuit de lucht kan je zoveel laten zien. Onze lezers zien in één oogopslag meer van de omgeving! Daarbij kan je met drone fotografie en video een locatie heel anders in kaart brengen wat misschien wel nog aansprekender is. In opdracht maken wij ook drone fotografie en video reportages. Mail mij voor de mogelijkheden. In de onderstaande reis reportage kan je meer drone beelden zien.

*Een wellness vakantie op Gran Canaria met drone beelden.

Auto huren Spanje zonder creditcard 

Reis content creëren voor jouw website

Wil jij inspirerende teksten en beelden op je website? In opdracht kan ik ook content creëren voor merken, diensten en toerisme organisaties.

*Heerlijk, deze wellness tips voor een wellness vakantie op Aruba.
*Ik deel de beste Wellness Spots in Den Haag voor Den Haag Marketing.

Duurzaam hotel Aruba

Tekst- en beeld creatie voor magazines

In principe ben ik gespecialiseerd in digitale tekst- en beeld producties, oftewel content creatie. Daarnaast word ik af en toe gevraagd voor een reisreportage in een magazine.

*Winter Wellness reportage voor Innsbruck Magazine.
*Een western wellness reportage in Wellness Magazine.

Sneeuwzeker skigebied Kühtai

Locatiescout voor mooie reis en opname locaties 

Wat mij betreft vertel je de mooiste en beste reis verhalen met de juiste beelden op de beste locatie die daar bij past. Met Travelaroundwithme reis ik de hele wereld over en heb ik inmiddels honderden mooie locaties ontdekt die als je Travelaroundwithme volgt kan zien. Ik doe úren research voor de reisreportages en dat betekent dat je mij ook een locatiescout zou kunnen noemen.

*Heb jij een bepaalde plek gezien? Neem contact op hierover.
*Meer info: Wellness Spots als locatiescout voor mooie wellness locaties

Mooie autoroute Gran Canaria

Productshoots op locatie, professionele productfotografie

Ik reis de hele wereld over en kom op de mooiste plekken ter wereld waar ik product shoots kan doen. Wil jij nieuwe wandelschoenen laten fotograferen op een mooie bergweg? Een waterdichte jas bij een waterval in de spotlight zetten of slippers laten fotograferen bij een zwembad op een tropische bestemming? Vraag naar de mogelijkheden en ik kan de producten meenemen op reis voor een foto product reportage.

*Meer info: foto’s van een deel van de Fjällraven collectie op de Faeroër Eilanden.

Fjällraven rugzakken, de Ulvö 23 review

Webcare, wij blijven onze lezers up to date houden

Inmiddels staan er meer dan 1000 reportages op Travelaroundwithme. Ik doe mijn best om de informatie zo relevant mogelijk te houden. Omdat ik mij echt richt op SEO, plaats ik over het algemeen geen prijzen en openingstijden op de website. Puur vanwege het feit dat dit onderhevig is aan veranderingen.

Ik werk dagelijks aan Travelaroundwithme en dat betekent dat ik ook ook regelmatig de content update, doorloop en refresh. Als partner van mij kan je ervan op aan dat ik na een samenwerking altijd zorg dat lezers de juiste informatie ontvangen.

Ik krijg regelmatig vragen van lezers per e-mail en soms word ik ook gebeld. Het blijkt dat in een aantal gevallen dat ik soms beter bereikbaar ben of beter gevonden wordt via Google dan de aanbieder zelf. Doe hier je voordeel mee en ontdek welke doelgroep je kan aanspreken.

Travel around with me in de media

Door de jaren heen ben ik regelmatig gevraagd door zowel digitale als offline media om mijn reistips en reiskennis te delen. Ik heb samengewerkt met diverse kranten, magazines en nieuwszenders. Zo stond ik in het AD, Het Parool, De Posthoorn, VRIJ Magazine, VROUW (Telegraaf), Talkies Magazine, Wellness Magazine, Vriendin, Viva, Grazia en Cosmopolitan. Bij BNR Nieuwsradio heb ik eens reistips mogen geven en bij Den Haag FM heb ik een tijd lang wekelijks tips gegeven en ben ik geïnterviewd over de Palio di Siena.

Met een reporter van Den Haag FM heb ik eens samengewerkt aan een reportage toen het Reuzenrad op De Pier in Scheveningen er net stond. Naar aanleiding daarvan heeft FUNX Den Haag mij ook gevonden en was ik live in de radio-uitzending. Hart van Nederland heeft mij geinterviewd over het kamperen aan de Euromast en Omroep West kwam langs voor een interview over de Unox Thuisduik 2022. Daarnaast heb ik voor diverse andere reis gerelateerde media artikelen geschreven, onder andere voor Wellness Magazine, Expedia en Ski Info.

*Bekijk hier alle “In de media” publicaties

Den Haag FM

Henriëtte Bokslag van Travel around with me als gastspreker

Het leuke is dat het delen van mijn reiskennis steeds vaker wordt opgemerkt en dat ik al twee keer als spreker ben gevraagd. Ik heb een keer reistips gegeven op het Reis! Event in Groningen en bij Hogeschool InHolland in Rotterdam was ik één van de gastsprekers tijdens een congres over; ‘Terrorisme in Toerisme‘. Naar aanleiding van dit congres is een artikel gepubliceerd in NRIT Media.

Reis!Event - Groningen - Vakantiebeurs

Fotografie voor brochures

Voor Roan Campingvakanties heb ik in 2013 foto’s gemaakt van het interieur van de Woody lodgetenten op Camping Park Albatros in Italië. Deze foto’s staan in de brochure van 2014 en op de website van Roan Campingvakanties.

In 2014 ben ik in twee weken van het Lago Maggiore naar het Gardameer gereisd om daar alle 18 campings waarop Roan Camping Holidays en Go4Camp staat te fotograferen. In totaal zijn er op 8 pagina’s in de brochure van 2015 foto’s van mijn hand verschenen.

Vroeg boeken Roan camping 2019

Travel around with me > genomineerd voor

Ik 2018 werd mijn ‘La Tomatina’ reisreportage geselecteerd voor de ‘Blogprijs PROEF SPANJE 2018′ van het Spaans Verkeersbureau. De Persprijs werd voor de 9e keer uitgereikt en de Blogprijs voor de 8e keer. In 2018 was het thema; ‘Spanje beleven’ en daar paste mijn artikel; ‘Reisvoorbereiding voor La Tomatina in Bunol’ goed tussen.

*Genomineerd voor Blogprijs PROEF SPANJE 2018.

La Tomatina YouTube

Zakelijke branding van Travelaroundwithme

Voor mij is zakelijke en persoonlijke branding erg belangrijk! Ik doe mijn uiterste best om de manier waarop ik als persoon en de manier van schrijven op Travelaroundwithme.com zoveel mogelijk is gelieerd aan de stijl die ik wil uitdragen. Door de jaren heen en het feit dat ik dit nu bijna 10 jaar doe wordt het steeds duidelijker. Het kleurgebruik, de indeling van de website en de nieuwsbrief, de manier waarop ik Travelaroundwithme.com wil laten zien en wie ik ben als persoon.

De persoonlijke en zakelijke branding van mij en van de website naar buiten toe is erg belangrijk. Het moet herkenbaar zijn, dezelfde kleuren bevatten, passen binnen mijn lifestyle en wie ik ben en wat ik wil uitdragen. Onlangs heb ik zakelijke en persoonlijke Giphy’s laten maken op locatie.

Voor Travelaroundwithme.com was ik op zoek naar echt persoonlijke Giphy’s. Ik ben Henriëtte van Travel around with me en het is ook alleen maar Travel around with me (Henriëtte) en wie ik meeneem of ontmoet op reis. Voor mijn persoonlijke Giphy’s kon het dan ook alleen maar ikzelf zijn of ik met iemand. Dat is een totaal andere invalshoek als met mijn andere digitale magazine Wellness Spots.

*Volg Travelaroundwithme op Instagram.
**Ontdek al mijn
Travelaroundwithme Giphy’s en gebruik ze.
***Wil jij ook je eigen Gifjes laten maken op locatie? Zo deden wij dat!

Zakelijke branding van Travelaroundwithme

Content strategie met Wellness Spots

Op Travel around with me deelde ik vanaf 2013 ook fijne Spa & Wellness Tips! In 2016 heb ik besloten om Wellness Spots op te richten dat in 5 jaar tijd is uitgegroeid tot het digitale Wellness Lifestyle Magazine in Nederland. Het is nu dus ook mogelijk om een content strategie op te zetten met de 2 digitale media die ik uitgeef. Er zijn namelijk zoveel leuke en interessante combinaties te maken waarmee je nóg meer mensen kan bereiken. Wat dacht je van:

 1. Geniet van Wijn & Wellness.
 2. Ontdek Paardrijden & Wellness op reis
 3. Ontdek de wereld van Avontuur & Wellness.
 4. Travel around with me en stap in een mooie auto voor een Wellness Roadtrip.

Wijnproeverijbox

Andere opties bespreken voor samenwerkingen 

Er zijn natuurlijk nog veel meer opties naast alle genoemde mogelijkheden om samen te werken. Ik stuur je graag meer informatie over de mogelijkheden, ik bel je om het een en ander te bespreken en vind het ook leuk om in real life kennis te maken om een samenwerking te bespreken.

Mocht je zelf een gaaf idee hebben dan hoor ik dat graag. Neem vrijblijvend contact op en stuur een e-mail naar info@travelaroundwithme.com of bel mij op +31 – 6 1638 5038.

Travel around with me

Succesvolle samenwerkingen met:

De afgelopen 9 jaar heb ik met vele organisaties mogen samenwerken. Dit varieert van opdrachten via PR bureaus tot aan directe samenwerkingen met verkeersbureaus, hotels, touroperators, excursies bureaus, luchtvaartmaatschappijen en rederijen. Daarnaast werk ik ook samen met uitgeverijen en aanbieders van diverse reis gerelateerde producten.

 

Succesvolle bloggers campagnes

Als reisblogger ben ik onderdeel geweest van succesvolle bloggerscampagnes voor onder andere:

DFDS   Malta

Disclaimer
Al mijn artikelen zijn door mij geschreven naar aanleiding van privé reizen of in opdracht van, tenzij anders vermeld. Ik ga alleen samenwerkingen aan die passen bij mij en mijn blog. De artikelen bevatten mijn persoonlijke mening en er verschijnen geen artikelen waar ik niet zelf achter sta of over producten die ik niet gebruik. Dit geldt voor zowel onbetaalde als betaalde (sponsored) artikelen, evenals reviews en winacties. Links naar andere websites zijn ten alle tijde ter informatie.
Alle gepubliceerde reportages bevatten eigen beeldmateriaal tenzij het echt niet anders kan. Op de gehele website, mijn content, foto’s en video’s berust copyright, 2014-2018. All rights reserved. Indien er ander beeldmateriaal is gebruikt dan zijn de bronnen vermeld. Wil je mijn content gebruiken, publiceren of uitgeven? Vraag dan vooraf toestemming, zie mijn contact pagina en verwijs altijd terug naar Travelaroundwithme.com.
Alle banners en affiliatemarketing zorgen voor extra inkomsten voor mij zodat ik jullie kan blijven informeren met de beste reisinformatie. Door op een link te klikken word je doorverwezen naar de betreffende reisaanbieder waar je de reis kan reserveren. Tijdens dit doorlinken kom je op een link terecht en blijven er zogenoemde ‘cookies’ achter op je computer. Hierdoor weet de betreffende reisaanbieder dat je een reis hebt geboekt via Travelaroundwithme.com. Voordeel voor mij, dat je mij support en ik kan blijven schrijven over reizen om jullie te informeren. Voordeel voor jou is dat hoe meer mensen via mij reserveren hoe meer kortingen ik op den duur kan gaan geven.
Ik verzorg de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Je kan geen rechten ontlenen aan de informatie die ik publiceer en ik ben in geen enkel geval aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen ontstaan door onjuiste informatie op mijn website of een verkeerde interpretatie hiervan. Ik adviseer om vooral te vertrouwen op je eigen gezonde verstand en altijd informatie t.a.v. openingstijden, entreegelden etc. te controleren op de website van de desbetreffende aanbieder. Travelaroundwithme.com is een uitgave van Bureau Bokslag, KvK: 63450631.
Privacy- en cookieverklaring
Als je een reactie achterlaat vraag ik je om je naam, e-mailadres en eventueel webadres in te voeren. Deze gegevens worden alleen gebruikt om te kunnen reageren en je eventueel een bericht te kunnen sturen als je meedoet aan een winactie. Travelaroundwithme maakt gebruik van cookies en Google Analytics om de website constant te kunnen optimaliseren.
AVG Privacywetgeving
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf dan geldt in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving. De AVG volgt de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) op en staat ook bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR). Het belangrijkste daarbij is het verantwoordelijk verwerken van persoonsgegevens. Mijn website wordt gehost bij Antagonist. Ik heb met Antagonist een verwerkersovereenkomst gesloten voor het verwerken van persoonsgegevens die via Travelaroundwithme.com worden achter gelaten. Zoals bijvoorbeeld het invullen van het contactformulier. De overeenkomst is opgenomen als bijlage in de Algemene Voorwaarden van Antagonist die je hier kan bekijken.

Print Friendly, PDF & Email