Wil jij samenwerken met iemand die vol enthousiasme aan iedereen verteld wat ze nu weer heeft beleefd? In 2014 begon ik mijn reiservaringen, foto’s en video’s te delen met andere reisliefhebbers. “Travel around with me” was geboren en inmiddels is het uitgegroeid tot een persoonlijk reismagazine vol avontuurlijke belevenissen, reistips en de fijnste wellness locaties. En het allergaafste, het is ook nog eens mijn fulltime werk geworden!

Wie is Henriëtte Bokslag? 

Ik ben een wereldreiziger die houdt van avontuur en ontspanning. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Toerisme en Vrijetijdsmanagement. Na mijn opleiding heb ik mijn kennis van de reismarkt verder ontwikkeld door te werken bij reisbureaus, touroperators en accommodatie aanbieders in binnen- en buitenland.

Ik zie overal avontuur in, van avontuurlijke en hilarische activiteiten, mooie paardrijd routes, bijzondere uitjes, lokale festivals, unieke bezienswaardigheden en niet te missen locaties voor een drankje. Daarna is het tijd om te ontspannen in de fijnste wellness hotspots. Ik verwerk mijn reiservaringen tot reistips om mensen te inspireren de wereld te gaan ontdekken.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in mijn vakgebied lees ik veel inhoudelijke informatie en bezoek ik regelmatig bijeenkomsten en netwerk evenementen in binnen- en buitenland. Als freelancer heb ik goede contacten met diverse on- en offline media. Wil je precies weten waar ik ben geweest en waar ik kennis van heb? Check dan mijn “Reis C.V. ” en mijn portfolio pagina. Voor meer informatie over wie ik ben verwijs ik je graag naar mijn ‘over mij’ pagina.

Travelaroundwithme.com als partner

Travel around with me, your adventure starts here! Ik zet reisbestemmingen waar ook ter wereld voor jou in de spotlights en breng het onder de aandacht van mijn lezers. Handige reisgadgets review ik en ik zoek praktische reistips uit zodat mijn lezers zonder zorgen op reis kunnen naar jouw bestemming. Ik geloof in de kracht van samenwerken.

Ik dompel mijzelf onder tijdens een lokaal festival, ik ga op zoek naar spannende avonturen, ik doorkruis natuurgebieden op een paardenrug, ga slenteren door een stad op zoek naar toffe hotspots voor een drankje en hou van unieke bezienswaardigheden zoals de ‘Kanonschoten op Malta‘. Ik bekijk een bestemming graag vanuit de lucht maar duik ook graag onderwater, ik heb mijn PADI. Spreekt dit jou aan en past het bij jouw bedrijf, merk en/of product? Neem dan contact op met mij via henriette@travelaroundwithme.com.

Spa & Wellness     Paardrijden op reis     Schotland Abseilen

Canada     Emporium     Wintersport

Voordelen van samenwerken

Je weet nu wie ik ben en wat Travelaroundwithme.com als partner kan betekenen. Maar wat zijn de voordelen als je met mij samenwerkt? Ben je nieuwsgierig hoe andere bedrijven de samenwerking ervaren hebben? Check dan mijn referentie pagina en/of aanbevelingen op Linkedin.

 1. 85% van de bezoekers vind de weg naar Travelaroundwithme.com via ‘organic search‘;
 2. Er staan verschillende artikelen op pagina 1 van Google;
 3. Sterke Nederlandse domeinnaam (DA 37), SEO vriendelijk en hoge Trustflow;
 4. NL lezers 80%, BE 10%, overige landen 10%;
 5. Travelaroundwithme.com is reeds 6 jaar online en zal dat altijd blijven, dit is mijn fulltime werk;
 6. Persoonlijke, eerlijke schrijfstijl en gebruik van eigen gemaakte foto’s en video’s van hoge kwaliteit;
 7. Studeerde Toerisme & Leisure Management, werkte in het toerisme en ik heb wereldwijde reiservaring;
 8. Als we samenwerken, betekent dit dat ik het van tevoren aankondig, dat ik het tijdens de reis vertel en mijn ervaringen deel na de reis;
 9. Ik gebruik verschillende sociale mediakanalen en een nieuwsbrief om lezers te informeren en te inspireren;
 10. Been there done that en daarna blijf ik de artikelen updaten zolang er nieuwe informatie is;
 11. Ben ik enthousiast? Dan zal iedereen het horen en wie weet komt er meer uit. Wordt ik een jaar later door een krant of tijdschrift benaderd over mijn reistips? Er is een kans dat je zal noemen. Ik raad je aan om ook mijn ‘In de media‘ pagina te bekijken;
 12. Mogelijkheid tot uitgebreide content strategie met mijn online wellness magazine, Wellness Spots;
 13. Wilt u mijn statistieken ontvangen? Geen probleem, stuur een e-mail naar henriette@travelaroundwithme.com;
 14. De website heeft een professioneel responsief ontwerp voor desktop, tablet en mobiel;

Samenwerkingsmogelijkheden

Op “Travel around with me” zijn er diverse mogelijkheden voor (langdurige) destination en brand marketing campagnes. De kracht van mijn blog in combinatie met mijn persoonlijke schrijfstijl zorgen voor een ideale mix voor een goede samenwerking. Ik reis naar bestemmingen waar avontuur te beleven valt en waar ik kan genieten van een wellness moment. Producten reviewen en winacties opzetten doe ik met partijen waar ik achter sta en waar ik in geloof. Wil je meer informatie over mijn doelgroep en mijn mediakit ontvangen? Stuur een e-mail naar: henriette@travelaroundwithme.com.

 1. Ik geloof in samenwerkingen, vertel je doel en we werken samen aan een win-win-artikel via content creatie, advertorials en / of campagnes;
 2. Persreizen zijn mogelijk in een groep, maar ik geef de voorkeur aan individuele reizen om er het maximale uit te halen;
 3. Reviews van reisgerelateerde producten;
 4. Ik maak ook reisvideo’s, stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken over de extra’s die ik je kan bieden.

Content creatie en advertorials

Jij hebt een doelstelling, een thema dat je wilt uitlichten, een nieuwsbericht dat je onder de aandacht wilt brengen en/of een campagne waarvoor je samenwerkingspartners zoekt. You name it en ik bedenk hoe ik daarvoor content kan creëren of wij bedenken samen een tof idee. Heb je zelf een advertorial geschreven? Ik kijk of het bij mij en mijn doelgroep past en herschrijf het zodat het een persoonlijke reistip wordt. Ik stuur je graag een paar voorbeelden toe per e-mail van succesvolle samenwerkingen.

Zelf ben ik de hele dag bezig met content creatie, ik zie overal een verhaal in. Ik schrijf over mijn reisavonturen, mijn zoektocht naar een reis, mijn tips voor een zorgeloze reis omdat ik al zo vaak niet zorgeloos op reis ben gegaan en zo kan ik nog wel even doorgaan. Er staan meer dan 600 reisartikelen op mijn website. Wie weet zit er wel iets tussen dat past bij jouw doelgroep, visie of missie.

Persreizen

Jij organiseert een persreis voor een groep journalisten en/of bloggers omdat je de reisbestemming in de spotlight wil zetten. Of je vraagt mij om op individuele basis af te reizen zodat ik precies die dingen kan ontdekken die bij mij passen en die jij wilt laten zien. Mijn voorkeur gat er naar uit om met iemand te reizen omdat diegene mij kan ondersteunen bij de fotografie en de videobeelden en omdat je een reis met zijn tweeën anders beleefd dan alleen. In overleg creëer ik tekst, foto en video content. Benieuwd wat je kan verwachten nadat ik op een persreis ben geweest?

Reviews

Ik schrijf regelmatig over producten die ik gebruik op reis, van handige reistassen tot actioncams en travel lifestyle producten. Als je ergens ervaring mee hebt en je bent er blij mee dan deel ik dat graag. Heb jij een nieuwe rugzak in het assortiment, een nieuw model camera, een lichtgewicht koffer of handige gadgets voor op reis? Jij vraagt mij om het product te testen en te reviewen.

Eventueel kunnen we de review samenwerking uitbreiden met een winactie. Ik schrijf alleen over producten waar ik achter sta en die ik ook daadwerkelijk gebruik op reis. Ik review dan ook alleen producten die ik ontvang om te testen. De producten worden gefotografeerd op één van de bestemmingen waar ik naar toe reis.Voorbeelden van reviews vind je op mijn review pagina met hieronder daaruit een selectie.

Winacties en giveaways

Je hebt een tof (nieuw) product dat je vind passen bij mijn doelgroep. Je wilt er online aandacht voor genereren en zet samen met mij een winactie op. Jouw product wordt onder de aandacht gebracht en ik kan mijn lezers verrassen met een cadeau. Een win-win situatie. Voorbeelden van eerdere winacties op mijn reisblog zie je hier:

Er zijn natuurlijk nog veel meer opties naast alle genoemde mogelijkheden om samen te werken. Ik stuur je graag meer informatie over de mogelijkheden, ik bel je om het een en ander te bespreken en vind het ook leuk om in real life kennis te maken om een samenwerking te bespreken. Mocht je zelf een gaaf idee hebben dan hoor ik dat graag. Neem vrijblijvend contact op en stuur een e-mail naar info@travelaroundwithme.com of bel mij op +31 – 6 1638 5038.

Succesvolle samenwerkingen met:

De afgelopen jaren heb ik met vele organisaties mogen samenwerken. Dit varieert van opdrachten via PR bureaus tot aan directe samenwerkingen met verkeersbureaus, hotels, touroperators, excursies bureaus, luchtvaartmaatschappijen en rederijen. Daarnaast werk ik ook samen met uitgeverijen en aanbieders van diverse reisgerelateerde producten.

 

Succesvolle bloggers campagnes

Als reisblogger ben ik onderdeel geweest van succesvolle bloggerscampagnes voor onder andere:

DFDS   Malta

Disclaimer
Al mijn artikelen zijn door mij geschreven naar aanleiding van privé reizen of in opdracht van, tenzij anders vermeld. Ik ga alleen samenwerkingen aan die passen bij mij en mijn blog. De artikelen bevatten mijn persoonlijke mening en er verschijnen geen artikelen waar ik niet zelf achter sta of over producten die ik niet gebruik. Dit geldt voor zowel onbetaalde als betaalde (sponsored) artikelen, evenals reviews en winacties. Links naar andere websites zijn ten alle tijde ter informatie.
Alle gepubliceerde reportages bevatten eigen beeldmateriaal tenzij het echt niet anders kan. Op de gehele website, mijn content, foto’s en video’s berust copyright, 2014-2018. All rights reserved. Indien er ander beeldmateriaal is gebruikt dan zijn de bronnen vermeld. Wil je mijn content gebruiken, publiceren of uitgeven? Vraag dan vooraf toestemming, zie mijn contact pagina en verwijs altijd terug naar Travelaroundwithme.com.
Alle banners en affiliatemarketing zorgen voor extra inkomsten voor mij zodat ik jullie kan blijven informeren met de beste reisinformatie. Door op een link te klikken word je doorverwezen naar de betreffende reisaanbieder waar je de reis kan reserveren. Tijdens dit doorlinken kom je op een link terecht en blijven er zogenoemde ‘cookies’ achter op je computer. Hierdoor weet de betreffende reisaanbieder dat je een reis hebt geboekt via Travelaroundwithme.com. Voordeel voor mij, dat je mij support en ik kan blijven schrijven over reizen om jullie te informeren. Voordeel voor jou is dat hoe meer mensen via mij reserveren hoe meer kortingen ik op den duur kan gaan geven.
Ik verzorg de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Je kan geen rechten ontlenen aan de informatie die ik publiceer en ik ben in geen enkel geval aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen ontstaan door onjuiste informatie op mijn website of een verkeerde interpretatie hiervan. Ik adviseer om vooral te vertrouwen op je eigen gezonde verstand en altijd informatie t.a.v. openingstijden, entreegelden etc. te controleren op de website van de desbetreffende aanbieder. Travelaroundwithme.com is een uitgave van Bureau Bokslag, KvK: 63450631.
Privacy- en cookieverklaring
Als je een reactie achterlaat vraag ik je om je naam, e-mailadres en eventueel webadres in te voeren. Deze gegevens worden alleen gebruikt om te kunnen reageren en je eventueel een bericht te kunnen sturen als je meedoet aan een winactie. Travelaroundwithme maakt gebruik van cookies en Google Analytics om de website constant te kunnen optimaliseren.
AVG Privacywetgeving
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf dan geldt in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving. De AVG volgt de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) op en staat ook bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR). Het belangrijkste daarbij is het verantwoordelijk verwerken van persoonsgegevens. Mijn website wordt gehost bij Antagonist. Ik heb met Antagonist een verwerkersovereenkomst gesloten voor het verwerken van persoonsgegevens die via Travelaroundwithme.com worden achter gelaten. Zoals bijvoorbeeld het invullen van het contactformulier. De overeenkomst is opgenomen als bijlage in de Algemene Voorwaarden van Antagonist die je hier kan bekijken.

Print Friendly, PDF & Email