Heb jij nieuwe paardrijkleding nodig en ben je op zoek naar een goedkope ruitershop online? Dan raad ik je de overzichtelijke ruitersport webshop met ruitersport en paardrijkleding bij Decathlon aan. De paardensport is al duur genoeg dus als je enigszins kan besparen dan kan je weer wat extra wortels voor je paard kopen.

Ruitersport webshop van Decathlon

Vroeger stond ik op met paarden en ik ging naar bed met paarden. Nou ja, ik kroop onder mijn paarden dekbed! Alleen in de weekenden vond ik het nog wel eens leuk om met vriendinnen op de hooizolder bij de paarden op stal te slapen. Tegenwoordig rij ik niet meer in de wedstrijdsport maar ga ik wel altijd paardrijden op reis.

Als je van paardrijden houdt of je eigen paard hebt dan weet je wat er allemaal bij komt kijken qua spullen die je nodig hebt. Decathlon heeft een complete ruitersport webshop ingericht waarin je alles kan vinden wat je nodig hebt in de categorieën:

  1. Ruiteruitrusting;
  2. Paardrijkleding;
  3. Paardenuitrusting;
  4. Paardenverzorging.

Ruitersport webshop van Decathlon

Paardrijkleding bij Decathlon

Op Bokt.nl wordt de paardrijkleding bij Decathlon veelvuldig besproken. Er zijn zelfs hele topics die gaan over de poetskist die je bij Decathlon kan kopen en er worden uitgebreide ervaringen gedeeld van de paardrijkleding uit de ruitersport webshop van Decathlon.

Het aanbod aan paardrijspullen in de ruitershop van Decathlon is groot zodat iedere paardensporter iets van zijn of haar gading kan vinden. Of je nou op zoek bent naar een waterdichte paardrijbroek of juist een bodyprotector voor een buitenrit. Paardrijden is nog steeds een dure sport maar met behulp van betaalbare producten met een hoge prijs-kwaliteitsverhouding zorgt het merk Fouganza by Decathlon ervoor dat de paardensport toegankelijk is voor iedereen.

Onlangs ging ik op reis naar Finland waar ik ook ging paardrijden in Fins Lapland. Toen ik van te voren het weerbericht controleerde was de voorspelling regenachtig. Gezien ik een paardrijtocht ging maken van een paar uur was het dan wel zo fijn als ik warm gekleed was en mijn paardrijkleding tegen regen kan. Daarom koos ik voor de waterdichte paardrijbroek en een donkerblauw vest van Fouganza.

*Bekijk de ruitersport webshop van Decathlon.

*I know, paardrijden met gympen is niet goed! Helaas was ik mijn Ariat paardrijschoenen vergeten dus zat er niets anders op.

Ruitersport webshop van Decathlon

Ruitersport en paardrijkleding bij Decathlon

Paardrijden op reis

Hou je net als ik van paarden en reizen? Combineer je twee passies en ga paardrijden op reis. Overal waar ik naar toe ga probeer ik de tijd te vinden om een paard te huren. De onderstaande bestemmingen kan ik je zeker aanraden om te gaan paardrijden.

Ruitersport en paardrijkleding bij Decathlon

Heb jij wel eens ruitersport en paardrijkleding bij Decathlon gekocht?

Print Friendly, PDF & Email