Hou jij van een drankje en mooie uitzichten en ga je op stedentrip naar Split? Bezoek dan deze rooftop bars in Split in Kroatië.

Rooftop bars in Split in Kroatië

Ik hou ervan, een biertje drinken of een overheerlijke cocktail in een mooi glas. Als je dan ook nog van een lekker drankje kan genieten met een mooi uitzicht is mijn avond compleet. Ik ga dan ook overal waar ik op reis ben op zoek de naar de leukste en mooiste rooftop bars.

Over het algemeen betaald je altijd meer voor je drankje in een rooftop bar want het zijn meestal niet de goedkoopste locaties. Ik heb het er graag voor over en daarom deel ik graag deze tips met je voor een drankje bij deze rooftop bars in Split in Kroatië.

*Fan van Game of Thrones? Bekijk de tours in Split.
**Bekijk hier al mijn persoonlijke reistips voor Kroatië.
***Ontdek al deze bezienswaardigheden in Split in Kroatië.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Bar met uitzicht Split

Ga naar de rooftop bar van Cornaro Hotel in Split

Als wellness liefhebber is het Cornaro Hotel in Split mijn favoriet voor mijn verblijf tijdens een stedentrip Split. En nog gaver, sinds 2022 is er ook een rooftop zwembad en een rooftop bars op het dak van het hotel. Daarnaast staan er twee Jacuzzi’s op het dak maar net als het zwembad is dat alleen toegankelijk voor hotelgasten.

Wil je dus niet alleen een drankje doen bij een rooftop bar in Split maar ook overnachten in een hotel met een rooftop bars en nog meer faciliteiten dan moet je hier zijn. Op het moment dat ik dit artikel schrijf (zomer 2022) zijn de prijzen voor een cocktail rond de €14,- per stuk en de prijzen voor een biertje rond de €6,- per stuk.

*Reserveer nu een kamer in dit wellness hotel in Split.
**Ontdek hier alles over het wellness hotel Cornaro in Split.
***Woww het Cornaro Hotel heeft ook een rooftop zwembad en Jacuzzi’s in Split.

Rooftop bar Split

Rooftop bar by night Split

Restaurant met uitzicht in Split op promenade en haven

Hou jij ervan om te genieten van een luxe diner terwijl je mensen voorbij ziet struinen over de promenade? Dan moet je naar dit restaurant met uitzicht in Split. Als je over de promenade loopt dan moet je even goed omhoog kijken om het te kunnen zien.

Ik spotte dit hippe restaurant in Split toen ik er aan de achterkant langsliep. Ik stond voor de deur van het Etnografski muzej Split om een mooie foto te maken. Het blijkt restaurant Zoi te zijn! Het is niet zomaar een restaurant. Dit restaurant in Split heeft een Michelin ster in de wacht gesleept en je kan er culinair genieten van de mediterrane keuken.

*Bekijk hier de locatie van restaurant ZOI in Split.

Restaurant met uitzicht in Split

Michelin restaurant Split

Heb jij al zin om een drankje te gaan drinken in een van deze rooftop bars in Split?

Print Friendly, PDF & Email