Op zoek naar een toffe rooftop bar in Dubai? Geniet van een drankje en een hapje bij de Uptown bar in het Jumeirah Beach Hotel in Dubai.

Rooftop bar in Dubai
Uptown bar in het Jumeirah Beach Hotel

Vanaf een hoogte van 424 meter genoot ik van het uitzicht over deze bruisende stad. De Burj Khalifa is met zijn 828 meter het hoogste gebouw van de wereld. Dubai zou Dubai niet zijn als het ene project het andere niet wil overstijgen. Zo staat de stad vol met architectonische hoogstandjes die de moeite waard zijn om te bekijken.

Voor een top uitzicht over de stad raad ik je aan om even verder te lopen naar het Jumeirah Beach Hotel. In dit 5 sterren hotel ligt op de 24e verdieping de outdoor Uptown Bar vanwaar je een geweldig 360 graden uitzicht hebt op de alsmaar van licht verkleurende Burj al Arab. Het gaat natuurlijk niet alleen om het uitzicht, deze stylish bar heeft een cocktail kaart waar je met moeite uit kan kiezen. En als je dan lekker op een loungebank zit langs de glaswand vergeet dan vooral niet achter je te kijken want de rest van de skyline van Dubai is ook de moeite waard.

Wil je ook naar de Uptown Bar in Dubai?

De dresscode is smart casual maar onthoud dat je naar een bar gaat in een 5 sterren hotel. Van 18.00 tot 01.30 uur kan je hier elke avond naar toe en een reservering is niet verplicht.

dubai-uptownbar-jumeirah

Uitzicht op de Burj al Arab

Zonder een flinke zak met geld kom je niet verder bij de poort die leidt naar de Burj al Arab. Het is op, de Burj Khalifa na, het tweede meest gefotografeerde gebouw in Dubai. Dagelijks staan er de hele dag hordes toeristen om het hotel op de gevoelige plaat vast te leggen. Vooral in de avond is het er erg druk als het gebouw steeds veranderd van kleur.

Burj al Arab - Dubai     Burj al Arab - Dubai

Reistips Dubai

Ga jij op vakantie naar Dubai? Check dan ook zeker even mijn reistips hieronder:

Reistips Dubai

Ben jij wel eens in Dubai geweest?

Print Friendly, PDF & Email