Zin om samen met je partner te gaan genieten van alles wat de Verenigde Staten te bieden heeft? Kies voor een rondreis op maat naar Amerika waarbij alle ingrediënten zijn inbegrepen die reizen voor jullie allebei zo speciaal maken.

Rondreis op maat naar Amerika

Het ene koppel houdt van precies dezelfde dingen op reis, het andere stel onderneemt graag dingen waar de ander juist blij van wordt. Of je nu gewoon samen met je partner op reis wilt, het tijd is voor een romantische vakantie in de States, samen een avontuurlijke reis wilt beleven of dat er misschien wel een bruiloft in de planning zit en je nog op zoek bent naar informatie voor een huwelijksreis in Amerika. Wat de reden van de reis ook is, een rondreis op maat naar Amerika laten samenstellen is altijd een goed idee.

Zeker bij een bestemming als de Verenigde Staten zijn de mogelijkheden eindeloos. Met maar liefst 50 staten, van noord naar zuid en van oost naar west en dan ook nog eens eilanden zoals Hawaii, kan de keuze voor één of meerdere bestemmingen lastiger maken. Want waar willen jullie nou samen naar toe, wat wil je met elkaar beleven, wat is een route die jullie allebei aanspreekt en wat zijn waar de mogelijkheden? Het belangrijkste is dat je eerst met elkaar een globale vakantie ideeën lijst maakt en je antwoord geeft op vragen als:

 1. Hoe lang willen we samen op vakantie?
 2. Waar zouden we echt graag naar toe willen?
 3. Wat willen we in totaal ongeveer uitgeven tijdens de reis?
 4. Wil je in hotels verblijven en/of of op unieke plekjes overnachten?
 5. Wat voor activiteiten willen we ondernemen en welke bezienswaardigheden willen we zien?
 6. Reizen we graag met een huurauto, gaan we de USA met een camper doorkruisen, maken we een binnenlandse vlucht of een treinreis?

Als je die vragen allemaal hebt beantwoord dan ben je al een heel eind. Wellicht dat je tijdens je vakantievoorbereiding al denkt we gaan een lokale specialist inschakelen om ons te helpen met het plannen van een vakantie. Want het antwoord op de ene vraag kan alweer een volgende vraag oproepen. Door gebruik te maken van lokale kennis en reisspecialisten kan je het jezelf een stuk eenvoudiger maken om je reis naar de VS uit te stippelen. Vaak weten ze ook nog leuke unieke tips voor kleinschalige accommodaties. Een paar voordelen op een rij van een rondreis laten samenstellen zijn:

 1. Het kost jezelf minder voorbereiding;
 2. Alles wordt tot in de puntjes geregeld;
 3. Ze kunnen je van persoonlijke tips voorzien;
 4. Je kan zelf precies aangeven wat je wel en vooral niet wilt;
 5. Als er tegenslagen zijn kan je contact opnemen met de reisorganisatie.

Om je alvast een beetje op weg te helpen heb ik hieronder in elk geval alvast een paar reisideeën uitgelicht. Verderop in dit artikel kan je ook tips lezen voor een 21 daagse roadtrip in Florida die ik zelf eens beleefde.

 1. Rondreis langs meerdere Nationale Parken;
 2. Roadtrips met een huurauto of met een camper;
 3. Waan je in Mexico, maar dan in San Antonio Texas;
 4. Een stedentrip San Francisco en een strandvakantie op Hawaii;
 5. Cityhoppen, van SF naar LA of Miami en Orlando of New York, Philadelphia en Washington;
 6. Voel je een cowboy of Indiaan tijdens reis naar Colorado, Montana, South Dakota en Wyoming.

♥ Ontdek hier al mijn reistips voor Amerika

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Tips voor een rondreis van 21 dagen in Florida

Florida, de Sunshine state! De meest zuidoostelijke staat van Amerika is populair voor een rondreis. Tijdens een rondreis door deze Amerikaanse staat kan je samen van alles beleven. In dit artikel over Florida neem ik je 21 dagen mee op een rondreis aangevuld met tips voor bezienswaardigheden in Florida.

Zo tof, deze Roadtrip Florida tips voor rondreis 21 dagen

Alamo autoverhuur ervaringen

Deze wellness dromen kunnen uitkomen in de Verenigde Staten

Van een hotspring roadtrip in Colorado tot yoga in de Grand Canyon, van relaxen op Maui tot slapen in een boomhut in Missouri. Deze wellness dromen kunnen uitkomen tijdens een wellness vakantie in de Verenigde Staten.

♥ Ontdek ook al onze tips voor een wellness vakantie in de Verenigde Staten op Wellness Spots

Rondreis op maat Amerika

Zie jij de voordelen van een rondreis op maat naar Amerika laten samenstellen?

Print Friendly, PDF & Email