Met elkaar erop uit trekken in de bergen en daarna samen ontspannen. Ik deel graag een paar reistips voor een romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk met jullie.

Romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk

Samen wandelen of fietsen door de bergen, de frisse berglucht inademen en daarna samen ontspannen in de wellness. Opfrissen en aanschuiven voor een culinair zes gangen menu en daarna je terugtrekken op een mooie hotelkamer. Het kan allemaal als je kiest voor een romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk.

♥ Bekijk alles over het Sport & Wellnesshotel Held in het Zillertal

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via Facebook – Instagram, Pinterest, Twitter en/of YouTube.

Romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk

Met elkaar het Zillertal ontdekken

Het Zillertal ligt in de Oostenrijkse deelstaat Tirol. In alle seizoenen van het jaar is er van alles te beleven. Als je allebei van een actieve levensstijl in de bergen houdt dan kan je je hier volop uitleven op de vele wandel- en fietsroutes.

Fietsroutes Zillertal

Wandelen Zillertal Oostenrijk

Ontspannen met zijn twee in de spa

Echt even de tijd voor elkaar nemen, dat is altijd al belangrijk, maar tijdens een vakantie maak je daar wellicht meer tijd voor vrij.

Plan niet je hele vakantie vol met allerlei activiteiten in het Zillertal. Neem de tijd om ook te ontspannen met elkaar, bij te praten en te genieten. Een van de die plekken waar dat kan, is in de spa van het HELD wellnesshotel in Fügen.

Romantische wellnessvakantie Oostenrijk

In de winter samen afkoelen in de sneeuw

Ben jij van plan om op wintersport vakantie te gaan naar het Zillertal? Kies dan voor een verblijf in een luxe wellness hotel. Het luxe 4* Sport- en Wellnesshotel HELD in Fügen heeft uitgebreide wellness mogelijkheden.

Van de bio sauna kan je naar de kruiden sauna, na een alpen sauna kan je minuten lang je ogen uitkijken in de panorama sauna met mooi uitzicht. Het is belangrijk om na elk sauna bezoek goed af te koelen. In de winter kan dat natuurlijk ideaal als er een pak sneeuw ligt. Stap samen met je partner in je badjas de sneeuw in en koel lekken buiten af!

Sport en wellnesshotel HELD

Samen genieten op een fijne hotelkamer

De dag nog even doorspreken, even in badjas relaxen en van het uitzicht genieten na je sauna bezoek. Plannen maken voor jullie romantische vakantie in de bergen de komende dagen. Bij het luxe 4* Sport en wellnesshotel HELD in Fügen kan je kiezen uit romantische hotelkamers met uitzicht op de bergen om te verblijven tijdens je vakantie.

Romantische vakantie Zillertal Oostenrijk

Sneeuwpret met elkaar!

Samen skiën en de pistes in het Zillertal ontdekken! Na een ochtend skiën neerploffen op een terras en genieten van een goede lunch. Daarna weer de latten onder binden en nog een paar afdalingen om vervolgens weer neer te strijken op een terras. In het Zillertal kan je tijdens een wintersportvakantie volop genieten van sneeuwpret met elkaar.

Wintersport vakantie Zillertal

Haal het beste bij elkaar naar boven!

Stimuleer elkaar om het beste uit jezelf te halen! Zijn jullie allebei sportliefhebbers? Dan is de fitnessruimte van het Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen jullie ontmoetingsplaats. De ruimte staat vol met de modernste sporttechnologie en sportapparaten van Technogym.

Actieve vakantie Zillertal

Heb jij al zin in een romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk?

Print Friendly, PDF & Email