Samen genieten doe je met deze tips voor romantische uitjes voor twee in Nederland! Ontspannen met elkaar, samen een bijzondere en romantische overnachting beleven, iets nieuws ontdekken met zijn twee of…

Romantische uitjes voor twee in Nederland

Ben je op zoek naar leuke romantische uitjes voor twee in Nederland? Dan inspireer ik je graag met leuke persoonlijke tips en tips van bevriende stelletjes. Er is zoveel te ontdekken en te beleven in Nederland, voor romantische dingen beleven met zijn tweeën hoef je echt niet ver weg.

Je kan samen een nieuw avontuur beleven, samen een romantisch dagje uit plannen, genieten van een romantische overnachting in een luxe hotelkamer met wellness faciliteiten of samen naar een privé sauna. Een romantisch weekend weg naar een knus vakantiehuisje met wellness faciliteiten of lekker tegen elkaar aan kruipen in een oud Volkswagenbusje. Wat lijken jou de leukste romantische uitjes voor twee om als eerste te beleven? Onderstaande foto is van The Panorama Suite in Amsterdam via Booking.

*Ontdek deze romantische overnachtingen in Nederland.
**Ook leuk, deze romantische bestemmingen voor vakantie

The Panorama Suite in Amsterdam

Romantische uitjes in Den Haag

Ik woon in Den Haag en ik heb een vriend, dus genoeg tips voor leuke romantische uitjes voor twee in Den Haag. Ik heb er een apart artikel over geschreven. Wat dacht je van samen iets nieuws proberen zoals suppen? Of bekijk de andere tips hieronder voor als je geen waterrat bent maar wel van cocktails of wellness houdt of graag samen romantisch wilt overnachten in de Hofstad.

Romantische uitjes in Den Haag

Romantisch uitje voor twee in een Volkswagenbusje

Overdag touren in een kleurrijk Volkswagenbusje, ‘s avonds samen een heerlijke maaltijd koken op een gasstelletje mét een glaasje wijn: roadtrippen met een oud Volkswagenbusje is een heerlijk uitje met je geliefde. Doe de radio lekker hard aan, zet de ramen wijd open en ontdek samen de mooiste plekjes die ons land te bieden heeft. Van lieflijke dorpjes in het Groene Hart rondom Utrecht tot aan de kleurrijke tulpenvelden richting de kust in Zuid-Holland.

Of wat dacht je van een rit langs de nationale parken? Als de avond valt, kruip je tegen elkaar aan in het knusse bed en ‘s ochtends drink je een heerlijk kopje koffie voor de uitgeklapte luifel in het ochtendzonnetje. Ben jij avontuurlijk ingesteld, heb je altijd al willen roadtrippen met een retro Volkswagenbusje én ben je op zoek naar een romantisch uitje voor twee? Dan is dit helemaal wat voor jou! Hier lees je meer over een roadtrip met een Volkswagenbusje door Nederland en hoe Maaike dat beleefde.

Romantisch uitje voor twee

Romantisch cadeau voor twee 

Wil jij je partner verrassen met een romantisch cadeau voor twee? Kies dan voor een van de romantische cadeaubonnen van Bongo bijvoorbeeld. Zo verras je hem of haar niet alleen maar jezelf ook, want jullie beslissen samen wat het romantische cadeau voor twee inhoudt op basis van de mogelijkheden die binnen het thema passen. 

Romantische cadeaubon van Bongo.

Romantisch cadeau voor twee 

Wat lijken jou de leukste romantische uitjes voor twee in Nederland om als eerste te beleven?

Print Friendly, PDF & Email