Samen genieten met je geliefde, kies voor één van deze romantische overnachtingen in Nederland, Europa of nog verder weg! Laat je verrassen met deze romantische ideeën voor een nachtje of weekend weg.

Romantische overnachtingen

Even de tijd nemen voor je geliefde en samen genieten van elkaars gezelschap kan tijdens een van de romantische overnachtingen die je elkaar cadeau kan geven. Plan samen de tijd om te ontspannen en laat je inspireren met mijn romantische vakantie ideeën.

Zelfs de Nederlandse reisorganisaties zien dat Nederlands op zoek zijn naar romantische reizen. Er zijn zelfs hele reispagina’s met daarop een specificatie van het aanbod aan romantische reisbestemmingen. Via de linken hieronder klik je direct door naar de romantische vakanties:

  1. Romantische vakantie voor 2 bij TUI.nl;
  2. Romantische vakanties, volgens Club Med;
  3. Bekijk deze reizen van D-Reizen naar romantische steden.
  4. Samen genieten, kleinschalig, luxe of adults only, ontdek het bij Sunweb.

*Ook leuk, deze romantische uitjes voor twee in Nederland.

Boomhut met hottub

Samen de liefde vieren in een boomhut met hottub? Dat klinkt toch fantastisch?! Wat mij betreft in elk geval wel, dus deel ik graag al mijn tips voor een romantische overnachting in een boomhut met hottub.

*Bekijk hier alle huisjes met hottub.
*Bekijk hier alle boomhutten met hottub.
Selecteer de bestemming in het menu en kies bij ‘Thema’s’ voor privé wellness en je ziet een overzicht van alle boomhutten met wellness faciliteiten. 

*Onderstaande foto is van boomhut Cabane Spa Osmose in Frankrijk.

Boomhut met hottub Frankrijk

Waar zou jij het liefste een aantal romantische overnachtingen doorbrengen?

Print Friendly, PDF & Email