Samen genieten met je geliefde, kies voor één van deze romantische overnachtingen in Nederland, Europa of nog verder weg! Laat je verrassen met deze romantische ideeën voor een nachtje of weekend weg.

Romantische overnachtingen

Even de tijd nemen voor je geliefde en samen genieten van elkaars gezelschap kan tijdens een van de romantische nachten die je elkaar cadeau kan geven. Plan samen de tijd om te ontspannen en laat je inspireren met mijn romantische vakantie ideeën.

Zelfs de Nederlandse reisorganisaties zien dat Nederlands op zoek zijn naar romantische reizen. Er zijn zelfs hele reispagina’s met daarop een specificatie van het aanbod aan romantische reisbestemmingen. Via de linken hieronder klik je direct door naar de romantische vakanties:

  1. Romantische vakantie voor 2 bij TUI.nl;
  2. Romantische vakanties, volgens Club Med;
  3. Ontdek al deze romantische overnachtingen in een natuurhuisje.
  4. Samen genieten, kleinschalig, luxe of adults only, ontdek het bij Sunweb.

*Ook leuk, deze romantische uitjes voor twee in Nederland.

Romantische overnachtingen, samen onder de sterren slapen

Samen onder het dekbed kruipen en dan staren naar een fonkelende sterrenhemel, dat is waar ik aan denk bij een romantische overnachting. Ik ging op onderzoek uit en ontdekte dat er meerdere plekken zijn in Nederland waar je kan slapen onder de sterren.

*Ontdek hier alle slapen onder de sterren locaties in Nederland

Slapen onder de sterren in Twente

Romantische overnachtingen, samen in een boomhut met hottub

Samen de liefde vieren in een boomhut met hottub? Dat klinkt toch fantastisch?! Wat mij betreft in elk geval wel, dus deel ik graag al mijn tips voor een romantische overnachting in een boomhut met hottub.

*Hier kan je slapen in een boomhut met hottub of jacuzzi in Nederland.
*Bekijk hier alle boomhutten met hottub en/of bubbelbad of jacuzzi in Europa.
Selecteer de bestemming in het menu en kies bij ‘Thema’s’ voor privé wellness en je ziet een overzicht van alle boomhutten met wellness faciliteiten. 

*Onderstaande foto is van boomhut Cabane Spa Osmose in Frankrijk.

Boomhut met hottub Frankrijk

Romantische overnachtingen in een natuurhuisje

Lekker saampies de natuur in, geniet van elkaar tijdens romantische overnachtingen in een natuurhuisje. Via de link hieronder zie je een selectie die Natuurhuisje heeft gemaakt op basis van de zoekfilters: 2 volwassenen en open haard. Persoonlijk vind ik dat iets te summier voor een romantische nachtg dus bekijk zeker mijn eigen selectie ook even.

*Deze natuurhuisje met bubbelbad buiten of deze huisjes met sauna.
*Ontdek al deze romantische overnachtingen in een natuurhuisje.

The Panorama Suite in Amsterdam

Waar zou jij het liefste een aantal nachten doorbrengen?

Print Friendly, PDF & Email