Met elkaar genieten in de sneeuw! Wij vonden deze romantische chalet voor 2 personen in Oostenrijk. Dit vakantiehuisje wordt aangeboden door de eigenaren van Naturdorf Oberkühnreit in Neukirchen am Großvenediger.

Romantische chalet voor 2 personen in Oostenrijk

Houden jullie allebei van sneeuw, winterpret, skiën, rodelen en wil je dolgraag eens samen in zo’n knusse chalet in de sneeuw verblijven tijdens je vakantie? Dan ontvangen Anika en Rene je graag op het terrein van Naturdorf Oberkühnreit in Neukirchen am Großvenediger. Hier zijn de bedden al voor je opgemaakt in de romantische chalet voor 2 personen in Oostenrijk.

Er is niets mooier dan samen tijd doorbrengen op vakantie. De houten bergchalet heeft een oppervlakte van 45m2 en is compleet met natuurlijke materialen ingericht wat zorgt voor een gezellige sfeer. Wie ziet als eerste de hartjes in het houtsnijwerk? In de knusse chalets voor tortelduifjes heeft de liefde de ruimte om te bloeien. Na een dag in de winterse omgeving kan je in de avond samen je favoriete maaltijd koken in de open woonkeuken. Schenk daarna jullie favoriete wijn in en nestel je allebei bij de pelletkachel voor een goed gesprek.

Om er samen een echt ontspannen vakantie van te maken kan je ook nog een reservering maken voor het gebruik van de sauna op het terrein. Ze hebben zelfs een ‘romantisch sauna arrangement‘. Tijdens het gebruik van de sauna staan er dan ook lekkere hapjes klaar en een glas Prosecco om met elkaar te toasten. Uitgerust en rozig van de warmte kan je daarna in het grote bed van je romantische chalet voor 2 personen stappen.

De volgende dag kan je van alles beleven in de omgeving van Neukirchen am Großvenediger. Je kan samen het skigebied van de Wildkogel Arena ontdekken, naar het KitzSki skigebied, een wandeling maken bij de grootste watervallen van Centraal-Europa en natuurlijk de berg af rodelen over een lengte van maar liefst 14 kilometer waarbij je eindigt in Bramberg.

  1. 17 minuten autorijden naar de Krimmler waterval;
  2. 10 minuten autorijden naar Bergbahnen Wildkogel / Bramberg / Smaragdbahn;
  3. Plezier met elkaar op de langste verlichte rodelbaan van de wereld in de Wildkogel Arena;
  4. Ontdek hier alles over het Wildkogel Arena Neukirchen Bramberg skigebied in Oostenrijk.

*Beleef online een roomtour door dit leuke huisje;
**Neem je hond mee, ze hebben huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Neukirchen;
***Ook heerlijk, er is een sauna bij Naturdorf Oberkühnreit, lekker ontspannen tijdens je verblijf.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Vakantiehuizen Naturdorf Oberkuhnreit

Naturdorf Oberkuehnreit sauna

Heb jij al zin in een romantische wintervakantie in Oostenrijk?

Print Friendly, PDF & Email