Travel around with me en ontdek alles over deze Ferrari onder de koffers. In deze review van de Thule Revolve koffer op wielen van 75 centimeter deel ik al mijn bevindingen.

Review Thule Revolve koffer op wielen van 75 centimeter

Ook deze keer twijfelde ik tussen een reistas op wielen en een koffer op wielen. Voor outdoor bestemmingen vind ik vaak een reistas op wielen prettiger en net wat stoerder overkomen. Een mooie koffer op wielen vind ik net iets stijlvoller voor bijvoorbeeld een citytrip. Mijn eerste reis van 2022 was een combinatie van een citytrip Helsinki en outdoor fun in Fins Lapland dus wat dat betreft was de reis an sich dé reis om de Ferrari onder de Thule koffers te testen.

Eerlijk is eerlijk, tussen de reistassen op wielen en de koffers op wielen van Thule zit een duidelijk prijsverschil van een paar honderd euro. Vroeger ging ik vaak voor de voor mij goedkoopste optie. Tegenwoordig geef ik liever meer geld uit als het kwalitatief goede en duurzame producten zijn. Ik heb al vele koffers versleten door alle reizen de afgelopen jaren en ruimbagage uit de hogere prijsklasse gaat tot nu toe het langste mee. In verhouding betaal je dan wellicht hetzelfde.

Er zijn twee Thule Revolve koffers, een van 68 centimeter en een van 75 centimeter. Het prijsverschil vind ik nihil voor een 7 centimeter grotere koffer. De keuze was dan ook snel gemaakt en de Thule Revolve van 75 centimeter ging mee op reis. Zeker voor een outdoor wintersport bestemming heb ik die grote koffer op wielen echt nodig voor alles dat mee moet, zeker als je ook nog eens zo’n 16 dagen op reis bent.

De Thule Revolve heeft een inhoud van 97 liter, weegt 5.9 kilo en heeft de volgende afmetingen: 31 x 51 x 75 centimeter. Thule noemt het een lichtgewicht koffer maar zelf schrok ik even van het gewicht. Als je gemiddeld 20 kilo aan incheckbagage mag meenemen dan blijft er maar 14 kilo over voor je reisbagage. De Thule koffer is zwaarder dan andere ruimbagage die ik heb. Vraag me niet hoe het kan, maar ik heb er weinig van gemerkt. Bij het wegen thuis met een koffergewicht kwam ik op een lager gewicht uit.

Wat mij betreft heeft deze grote reiskoffer op wielen zich meer dan goed bewezen tijdens deze reis. Ik heb geen nadelen kunnen ontdekken of hinder ondervonden tijdens het reizen met de Thule Revolve koffer. De koffer heeft moeiteloos door de straten van Helsinki over verschillende stenen gerold. Door lichte sneeuw en door dikke pakken sneeuw volgde die mij ook moeiteloos.

Voordeel, deze koffer heeft grote en kleine wielen, dus wordt de ondergrond wat moeizamer dan draai je de koffer om en rol je met de grote wielen aan de voorkant verder. Het enige nadeel wat ik zou kunnen vinden is dat het fijn is dat de ersoonlijke gegevens zijn verborgen in een mooi ingebouwd ID-vakje aan de achterkant van de Thule Revolve koffer maar dat dat voor een leek misschien niet te vinden is. Ik zet graag de voordelen van deze Thule Revolve koffer hieronder nog even voor je op een rij. 

*Bekijk hier al mijn reviews van de Thule collectie.
**Bekijk hier de complete Thule collectie bij Travelbags of de Thule collectie bij bol.com

***Het merk Case Logic is sinds 2007 onderdeel van de Thule Group uit Malmö, Zweden. Lees hier alles over mijn ervaringen met de producten van Case Logic.  

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Review Thule Revolve koffer op wielen van 75 centimeter

Ruimbagage Thule Revolve Koffer

De voordelen van deze grote Thule Revolve koffer 

 • De Thule Revolve koffer op wielen is in Europa gemaakt;
 • Deze grote reiskoffer is gemaakt van 100% polycarbonaat;
 • Het is een grote, stijlvolle en schokbestendige koffer op wielen;
 • Eenvoudige navigatie door stevige en grote uitschuifbare handgreep;
 • De ritssluiting is lekbestendig, erg handig als je naar een wintersport, sneeuw- of regenachtige bestemming reist;
 • Een luxe extra, door de ingebouwde wieltjes kan deze bagage op wielen ook op de zijkant staan zonder om te vallen;
 • Het TSA-slot op deze koffer blijft natuurlijk de uitvinding van de eeuw! Een druk op de knop en je bagage schiet open mocht het nodig zijn;
 • De vilt laag zorgt voor extra pakruimte aan de binnenkant en de verzonken voorwielen zorger voor nog meer pakruimte in de binnenruimte;
 • Je persoonlijke gegevens kan je verborgen opbergen in het stijlvolle verzonken en ingebouwde ID-vakje aan de achterkant van de koffer op wielen;
 • Het is een kwalitatief en duurzaam product dat is ontworpen om lang mee te gaan door het gebruik van interne hoekbeschermers, een stevig frame en een versterkt voorpaneel voor extra bescherming;
 • In de binnenruimte van de Thule Revolve koffer zitten verstelbare compressieriemen en er zit een groot vak met een ritssluiting waar je apart dingen in kan opbergen;
 • Met de Thule Revolve navigeer je gemakkelijk van het ene hotel naar de volgende reisbestemming, wordt het terrein ruwer? Dan draai je de koffer op wielen om en gebruik je de grote achterwielen aan de voorkant zodat je  gemakkelijker over ruw terrein kan rijden met je koffer;
 • De pakruimte kan volop worden benut doordat de de voering van deze incheckbagage koffer is gevoerd met een  vilt laag. Die vilt laag zorgt er ook voor dat de trillingen tijdens het vervoer worden opgevangen. Dus wees gerust als je dingen vervoert in je ruimbagage die kunnen breken. 

De voordelen van deze grote Thule Revolve koffer 

Review Thule Revolve koffer op wielen van 75 centimeter

Meer Thule reviews lezen?

Ik ben een echte Thule fan vanwege de kwaliteit, duurzaamheid en de stijlvolle producten. Mijn Thule familie bestaat nu uit een handbagage koffer, een ruimbagage koffer en een rugzak. Meer weten? Lees dan ook deze artikelen:

 1. Alles over de Thule handbagage koffer.
 2. Bekijk hier al mijn reviews van de Thule collectie.
 3. Handig, deze tips voor reizen met handbagage in het vliegtuig.
 4. Bekijk ook al mijn Case Logic ervaringen met diverse bagage producten, Case Logic is onderdeel van de Thule groep.

Review Thule collectie persoonlijke ervaringen

Heb jij iets aan deze review van de Thule Revolve koffer op wielen van 75 centimeter?

Print Friendly, PDF & Email