Water proof, dirt proof, snow proof en shock proof, dat is de omschrijving van de Lifeproof telefooncase. Ik kreeg er een opgestuurd en daar zat zelfs ook nog een lifejacket bij. Een lifejacket? Ja dacht ik ook voor een telefoon…?!

Bescherm je telefoon

Na het meerdere keren laten vallen van mijn telefoon ben ik er inmiddels wel achter hoe belangrijk het is om een goede bescherm hoes te hebben. Ik moet nog steeds een nieuwe telefoon aanschaffen maar heb nu de kans om te testen wat ik belangrijk vind.

Momenteel zit er een cover op de achterkant van mijn telefoon waar ik diverse telefoonlenzen op kan bevestigen. Toen ik afgelopen week op een wintersport reis ging heb ik de Lifeproof case meegenomen.

Lifeproof telefooncase

Dirtproof en shockproof zijn voor mij de belangrijkste vereisten bij een telefooncase. Met mijn onhandigheid laat ik regelmatig iets vallen en je vind mij vaak in omgevingen waar het niet al te schoon is. Lees; op stal bij de paarden, op het strand, in het bos, allemaal plekken waar er gauw vuil in je telefoon kan komen.

In een case is de telefoon volledig afgesloten van de omgeving en kan er dus geen viezigheid bijkomen. Daarbij is die ook nog waterproof en sneeuwproof wat voor de wintersport helemaal ideaal is.

Review: Lifeproof telefooncase          Review: Lifeproof telefooncase

Ik sloot mijn telefoon op in de case en nam hem mee de piste op. De case is van dun materiaal en neemt niet veel extra ruimte in. Het touchpad moet je wel goed aandrukken om je telefoon te kunnen gebruiken. Opladen gaat gemakkelijk, je maakte het klepje open aan de onderkant en sluit zo je adapter aan.

Review: Lifeproof telefooncase

Lifeproof lifejacket

Bij de telefooncase was ook een lifejacket bijgeleverd. Een groot oranje ding waar je de case in kan bevestigen zodat je telefoon blijft drijven. Nu ben ik niet zo verslingerd aan mijn telefoon dat ik die ook meeneem het water in maar stel je gaat varen en de telefoon valt om wat voor reden dan ook overboord dan blijft die dus drijven. Ik heb een test gedaan in bad en jawel hij drijft. Als kanttekening moet ik er wel bij vermelden dat ik mijn telefoon er niet in had gestopt, daar vertrouw ik mijzelf dan weer te weinig voor..

Review: Lifeproof telefooncase          Review: Lifeproof telefooncase

Als je je telefoon in de lifejacket plaatst kan je gewoon alle functies blijven gebruiken en het is gemaakt van een soort foam.

Lifeproof telefooncase bestellen

Wil jij ook een Lifeproof case voor je telefoon? Je kan het in Nederland bestellen bij Cool Blue vanaf €69,99 afhankelijk van je telefoontype. Maar nog leuker, je kan er nu ook een winnen…

Winactie Lifeproof telefooncase

Afgezien van het touchpad dat soms niet goed werkt ben ik wel tevreden over de bescherming van de telefoon en zal ik het ook zeker vaker gebruiken. In samenwerking met Lifeproof mag ik 1 telefooncase verloten voor de iPhone 4 of 5. Like mijn facebookpagina en laat hieronder een reactie achter als jij kans wil maken op de telefooncase.

Gebruik jij een telefoon case?

© Alle foto´s in dit artikel zijn gemaakt door Henriëtte Bokslag en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.

Print Friendly, PDF & Email