De iphone case “Survivor”, meets or exceed US Military standards. Winddicht, beschermd tegen regen, zand, stof en is shockproof. Dat beloofd wat.

Telefoon beschermhoezen

Had ik het maar eerder gekocht denk ik nog steeds. Maar nee, ik was eigenwijs en al snel gebeurde wat ik dacht dat niet zou gebeuren, ik liet mijn telefoon vallen. Achterkant kapot. Daarna besloot ik eindelijk een hoes te kopen maar niet een die ook de voorkant beschermde.  Ja hoor, deze keer viel mijn telefoon natuurlijk vol op het scherm. Conclusie; telefoon is zeker aan vervanging toe en met een hoes was dit minder snel gebeurd.

Telefoon hoesjes zijn er in allerlei soorten en maten en dus is er voor elke telefoon wel een te vinden. Daarnaast heb je diverse modellen die je kan gebruiken afhankelijk van wat je gaat doen. Momenteel heb ik een iPhone en daarvoor zijn er naast de standaard hoezen in diverse kleuren ook; sportarmbanden, waterdichte hoezen en dus ook zogenoemde “survivor” hoezen.

iPhone case Survivor

Review iPhone case          Review iPhone case

Review iPhone case          Review iPhone case

Die laatste had ik wellicht eerder moeten hebben met alles wat mijn telefoon de afgelopen tijd heeft moeten doorstaan. De voordelen zijn zeker dat de telefoon goed beschermd is en hoewel de hoes aardig robuust is ligt die wel lekker in de hand. Groot nadeel voor mij is wel dat je met de hoes om geen foto’s kan maken en dat laatste heeft wel prioriteit bij een telefoon hoes voor mij.

Mocht jij dat niet belangrijk vinden dan is de hoes zeker handig voor tijdens outdoor activiteiten maar ik kijk nog even verder voor een hoes waarmee ik ook kan fotograferen. Maar eerst tijd voor een nieuwe telefoon…

Wat voor telefoonhoes gebruik jij?

Print Friendly, PDF & Email