Ben jij op zoek naar een lange warme winterjas voor dames? Lees dan snel deze review over de Fjällräven Visby 3-in-1 winterjas voor dames zodat jij ontdekt of dit de jas is die je zoekt.

Zo kies jij de winterjas voor dames die bij je past

Voor een koukleum als ik is het altijd een uitdaging om een warme winterjas te vinden. Want wat ik een warme winterjas vind hoef jij helemaal niet warm te vinden. Het kiezen van een goede winterjas gaat ook zeker gepaard met het doen van veel research en vooral ook het zelf bedenken waarom je een warme winterjas nodig hebt. Ik stel mijzelf altijd deze vragen:

 1. Is de winterjas praktisch?
 2. Waar en hoe wil je de winterjas gaan gebruiken?
 3. Is de winterjas waterdicht en winddicht maar wel ademend?
 4. Geef ik meer geld uit aan goede kwaliteit wat lang meegaat of niet?
 5. Welke kleur winterjas wil ik en wat voor type winterjas, lang, kort?
 6. Welke jas past bij mijn figuur? Wil ik een beetje getailleerd of gewoon een grote winterjas?

Ik draag zelf tijdens het skiën bijvoorbeeld graag een kort model ski jack. Dat vind ik persoonlijk fijner en ik draag er toch een warme skibroek onder. Dat betekent wel dat die winterjassen net tot onder mijn rug komen en dat het gedeelte rond mijn heupen frisjes is in de wintermaanden. Een fijne winterjas die wat langer is voor tijdens een winterse citytrip bijvoorbeeld vind ik dus een must om erbij te hebben. Als Fjällräven fan was ik dan ook erg blij met mijn Greenland winter parka jas voor dames.

Na drie jaar veel plezier te hebben gehad van die jas en ondanks dat die jas nog steeds in een uitstekende staat verkeerd vond ik het tijd voor een nieuwe jas. Ik neem je daarom graag mee in deze nieuwe review van de Fjällräven Visby 3-in-1 winterjas voor dames.

*Bekijk de Fjärväven collectie bij Bever en hier bij de Bijenkorf.
**Ontdek hier al mijn reviews van producten uit de Fjällräven collectie.

***Bekijk hier mijn review over de Fjällraven Greenland winter parka jas.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Zo kies jij de winterjas voor dames die bij je past

Review Fjällräven Visby 3-in-1 winterjas dames

De Fjällräven collectie is zeer uitgebreid. Het Zweedse outdoor merk van hoge kwaliteit bestaat uit, dames- en herenkleding, outdoor spullen en uitrusting en handige accessoires. Er zit vast iets bij voor jouw avontuur!

Deze jas is vernoemd naar de kuststad Visby, de grootste stad op het Zweedse Oostzee-eiland Gotland. In deze stad kan het weer zomaar omslaan van een mooie frisse dag naar een gure dag vol regen, wind en kou. Deze Fjällräven Visby 3-in-1 winterjas voor dames is speciaal ontworpen voor veelzijdige warmte.

Zoals de naam al zegt is het een lange 3-in-1 winterjas voor dames. Je kan ervoor kiezen om alleen de waterdichte ademende 2-laagse shell-jas op minder koude dagen te dragen. Wordt het weer echt guur of reis je naar een koude bestemming dan kan je eenvoudig het bijbehorende gevoerde binnen jack erin ritsen. En als het droog is kan je je binnen jack natuurlijk ook zo dragen.

Wat mij betreft kan je deze jas aan tijdens een stormachtige strandwandeling, je kan ermee shinen tijdens een winterse citytrip en de lange winterjas voor dames houdt je warm tijdens een winterse reis naar Scandinavië of Lapland.

 1. Duurzaam;
 2. Ademend en isolerend;
 3. Waterdicht en winddicht;
 4. Gerecycled materiaal en fluorcarbon-vrije impregnering.

*Deze paarse winterjas is nú in de aanbieding bij Bever.

Fjällräven Visby 3-In-1 winterjas

De voordelen van Fjällräven Visby 3-in-1 winterjas

Als je goed hebt gekeken naar welke winterjas voor dames bij je past en je weet tijdens wat voor soort reis je de jas gaat gebruiken dan heb je het halve werk al gedaan. Elk product heeft zo zijn voordelen en nadelen. Na twee weken door Finland en Fins Lapland te hebben gereisd kan ik deze nadelen en voordelen van de review over de Fjällräven Visby 3-in-1 winterjas voor dames met je delen.

 1. Je kan de jas van boven en van onder openritsen;
 2. Je kan de jas zelf iets meer tailleren en de mouwen strakker of losser knopen;
 3. De winterjas voor dames is lekker lang, dus zo blijven je heupen en billen ook warm;
 4. De zakken in de jas zijn erg groot, ideaal als je even je handschoenen wilt opbergen in je zak;
 5. In de voering van het binnen jack zit een afsluitbaar rits vak, ideaal voor documenten en je portemonnee;
 6. Maak je graag veel foto’s onderweg? Op koude bestemmingen gaat je batterij extra snel leeg, de zakken zijn groot genoeg om een powerbank bij je te dragen.

Het enige nadeel wat ik heb ondervonden van de Fjällräven Visby 3-in-1 winterjas voor dames is dat die bij bepaalde activiteiten net té lang is. Stel je voor je gaat paardrijden in de winter dan is de jas daar eigenlijk te lang voor, voordeel is wel dat je de jas kan openritsen aan de onderkant waardoor het wel weer kan.

Ben je van plan om in de winter een sneeuwscooter tocht of een sledetocht met huskies te gaan maken? Dan zal je op de locatie van de excursie altijd een warm pak krijgen waarbij het de bedoeling is dat je die overall over je kleding heen trekt. In zo’n geval is een lange winterjas voor dames niet handig want dat zit niet lekker in je kruis. Het is net wat jij wilt maar dit is de reden waarom ik altijd ook met een korte winterjas reis, vanwege de vele outdoor avonturen die ik altijd wil beleven.

*Bekijk hier nog meer handige tips van Fjällräven.
**Deze paarse winterjas is nú in de aanbieding bij Bever.

Review over de Fjällräven Visby 3-In-1 winterjas voor dames

Wat vind jij van deze Fjällräven Visby 3-in-1 jacket?

*Ik werk samen met Fjällräven. Dat betekent dat ik regelmatig producten ontvang voor een review. Mijn reviews zijn altijd eerlijk en persoonlijk door mij geschreven. Ik review alleen producten van merken die ik zelf heb uitgekozen omdat ik het belangrijk vind dat het product bij mij en mijn wensen past. Zijn er nadelen? Ook dan vermeld ik het. Ik ben geen ambassadeur van Fjällräven en ik draag ook andere merken. Door de samenwerking aan te gaan met diverse merken ben ik in staat om deze informatie gratis aan de lezer aan te bieden. Wil je hier meer over weten? bekijk dan ook mijn Privacy & Disclaimer pagina.

Print Friendly, PDF & Email