Ben jij op zoek naar een lange warme outdoor winter jas? Dan kan ik je de Fjällräven Greenland winter parka jas voor dames zeker aanraden. Ga warm de winter door, ontdek wat de betekenis van een parka is en hoe je met een technisch wasmiddel langer kan genieten van je outdoor winter jas.

Warm de winter in met Greenland winter parka jas

Ik heb het altijd een uitdaging gevonden om een fijne en warme winterjas te vinden. Op echt koude dagen in Nederland trek ik graag mijn wintersport jack aan. De winterjassen die ik heb komen allemaal net tot onder mijn rug en dat betekent dat het gedeelte rond mijn heupen wel frisjes is in de wintermaanden. Zeker als er een gure wind door Nederland raast. Dus ik was al lange tijd op zoek naar een fijne winterjas die wat langer is, zo net boven de knie. En dan niet zo’n ‘slaapzak look-a-like’ jas.

Het merk Fjällräven kende ik alleen van het zien van de hip gekleurde rugzakken bij vriendinnen. Dat had de Zweedse Åke Nordin toen hij in 1960 zijn kelder inging in Örnsköldsvik vast niet kunnen bedenken. Toen ik onlangs in de Fjällraven winkel was in Amsterdam ontdekte ik dat dit Zweedse merk veel meer outdoor (kleding) spullen heeft dan ik dacht. Er is een zeer uitgebreide Fjällräven collectie bestaande uit, dames- en herenkleding, outdoor spullen en uitrusting en handige accessoires. Er zit vast iets bij voor jouw avontuur.

Blij verrast was ik bij het zien van de winter parka jas. Een stoer model winter jas voor een fijne wandeling, maar waar je ook prima mee kan fietsen of zelfs paardrijden. Want de rits kan je aan twee kanten open doen en dat is wel handig bij een lange jas als je wilt gaan zitten. Ohhh en dat ’teddyachtige’ bont van binnen voelt zo heerlijk aan. Jammer trouwens dat dat niet in de zakken van de jas zit, dat zou nog fijner zijn voor die koude handen van mij. Meer weten over wat een winter parka jas is? Ontdek het hier! Ook handig zijn deze onderhoudstips voor je winter parka jas.

Of je nu op zoek bent naar een warme winterjas voor wandelingen over het strand of door het bos of dat je een warme winter parka zoekt voor dagelijks gebruik. Het kan allebei. De Fjällräven parka is gemaakt van zogenoemd G-1000 materiaal, een duurzaam eco materiaal dat wind- en waterbestendig is. De lekkere warme teddyvoering zit zowel in de capuchon als in de jas rondom je lijf.  Ik ben helemaal blij met deze Scandinavische winterjas die je ook nog eens leuk kunt tailleren met behulp van touwtjes aan de binnenkant van de jas.

*Bekijk de Fjärväven collectie bij Bever en hier bij de Bijenkorf.
**Ontdek hier al mijn reviews van producten uit de Fjällräven collectie.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Warm de winter in met Greenland winter parka jas

Fjällräven parka voor dames, nu = Sale!

Denk jij na het lezen van deze review over de Fjällräven Greenland winter parka jas en het zien van de foto’s; ‘die jas wil ik ook‘. Dan bof je, want deze warme winterjas kan je nu tijdens de Bever Sale kopen met 25% korting, dat scheelt zo’n €100,-! Van dat bedrag kan je alweer een deel van je reis naar bijvoorbeeld Zweden uitgeven.

*Koop deze warme  Fjällräven winterjas nu met korting.**
Voordelen van shoppen bij Bever > gratis verzenden vanaf €30,- + 365 bedenktijd, dus als het niet meer zo koud wordt kan je de jas in oktober nog testen en eventueel retourneren. 

Wat vind jij van deze Fjällräven Greenland winter parka?

*Ik werk samen met Fjällräven. Dat betekent dat ik regelmatig producten ontvang voor een review. Mijn reviews zijn altijd eerlijk en persoonlijk door mij geschreven. Ik review alleen producten van merken die ik zelf heb uitgekozen omdat ik het belangrijk vind dat het product bij mij en mijn wensen past. Zijn er nadelen? Ook dan vermeld ik het. Ik ben geen ambassadeur van Fjällräven en ik draag ook andere merken. Door de samenwerking aan te gaan met diverse merken ben ik in staat om deze informatie gratis aan de lezer aan te bieden. Wil je hier meer over weten? bekijk dan ook mijn Privacy & Disclaimer pagina.

Print Friendly, PDF & Email