Uniek in Europa, een reuzenrad boven zee en dat in Scheveningen! Sinds 2016 kan je de badplaats ontdekken vanuit het Reuzenrad De Pier Scheveningen. Bestel nu alvast online je tickets en geniet van het uitzicht op het strand en Den Haag.

Zoveel te doen op De Pier in Scheveningen

Ik kom al sinds mijn jeugd in Scheveningen omdat mijn familie daar woont en heb vele goede herinneringen aan De Pier. Ik ben dan ook dolblij dat De Pier in Scheveningen helemaal is opgeknapt en er weer van alles te doen en te beleven valt.

Heerlijk flaneren over het bovendek, genieten van een drankje en een hapje bij een van de vele food stands op de overdekte foodpromenade, ziplinen vanaf de Piertoren, op het zuidereiland kan je een “Tasty Comedy” avonden beleven en een rondje maken in het reuzenrad op De Pier. De Pier echt een dagattractie geworden!

*Bestel online je tickets voor het mooiste uitzicht op Scheveningen!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

 

Hotspot: Reuzenrad De Pier Scheveningen

Reuzenrad De Pier Scheveningen

Den Haag van grote hoogte bekijken? Dan kan op de Scheveningse Pier waar het eerste reuzenrad boven zee staat. Vanuit de 36 gondels die in het reuzenrad hangen heb je een weids uitzicht over het 11 kilometer lange strand, de kustlijn, de skyline van Den Haag en bij helder weer zelfs Katwijk en Hoek van Holland. Wil je helemaal een unieke ervaring beleven stap dan aan boord van de VIP gondel die is voorzien van een glazen bodem en extra luxe inrichting. Als je nog even geduld hebt, of kom gewoon een keer terug als het zover is, straks is het ook mogelijk om te genieten van een lunch, high tea of diner in de VIP gondel.

In 2016 was ik een van de eersten die aan boord stapte van het reuzenrad op De Pier in Scheveningen. Als een klein kind zo blij stond ik voor het rad te wachten tot er een gondel vrij kwam. Langzaam draaien we omhoog naar een hoogte van 50 meter en daar ‘hangen’ we dan. “Wowww, zo gaaf om mijn eigen stad zo te zien, heel bijzonder“. Ik reis ontzettend veel en zoek overal waar ik ben het hoogste punt op voor een uitzicht. Hoe gaaf dat dit nu ook kan in mijn eigen woonplaats. Ik zit nu op een plek die nog hoger is dan de Pier toren.

*Bestel online je tickets voor het mooiste uitzicht op Scheveningen!
**Bekijk hier alle uitzichtpunten en uitkijkpunten in Den Haag en Scheveningen

 

Hotspot: Reuzenrad De Pier Scheveningen

Reuzenrad De Pier Scheveningen

Reuzenrad

Reuzenrad De Pier

Reuzenrad Attractie Scheveningen - Den Haag

Reuzenrad De Pier

Reuzenrad De Pier

Reuzenrad Attractie Scheveningen

Facts & Figures Reuzenrad De Pier

  • 36 gondels
  • 200 ton zwaar
  • 2 minuten per ronde
  • Ruim 50 meter hoog
  • 1 VIP gondel met glazen bodem
  • Eerste reuzenrad in Europa boven zee
  • Bij windkracht wordt het schommelen en draait het reuzenrad niet
  • De constructie van 8 palen is door het eiland geboord en verankerd in zee

*Bestel online je tickets voor het mooiste uitzicht op Scheveningen!

Hotspot Den Haag

Attractie Scheveningen - Den Haag

Info & Tickets reuzenrad De Pier Scheveningen

Tickets voor het reuzenrad kunnen bij de kassa op De Pier gekocht worden. Maar veel makkelijker is het om je tickets voor het reuzenrad op De Pier in Scheveningen alvast online te kopen. Het reuzenrad is, net als De Pier zelf, elke dag geopend. Vanaf windkracht 8 gaat het reuzenrad dicht, omdat de gondels dan teveel schommelen. Dus bij twijfel over het weer op Scheveningen, even bellen.

*Bestel online je tickets voor het mooiste uitzicht op Scheveningen!

Wil jij ook Scheveningen wel eens zien vanuit het Reuzenrad De Pier Scheveningen?

Opening Reuzenrad De Pier 2016

Hieronder vind je het artikel dat is verschenen op Den Haag FM.

Den Haag FM Reuzenrad

Opnames Den Haag FM Reuzenrad De Pier Scheveningen

Ben jij al eens in het reuzenrad op De Pier in Scheveningen geweest?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email