Boven de kuurstad Meran ligt Dorf Tirol, dat is de plek waar je gezond en vitaal kan eten in het restaurant van Hotel Golserhof. Er worden vooral heerlijke Zuid-Tiroolse specialiteiten geserveerd. Zij zeggen hier zelf over: “Het beste groeit praktisch bij ons voor de deur. En daaruit tovert het keukenteam van Golserhof met veel flair de mooiste creaties tevoorschijn: geïnspireerd door het thuisland, met een mediterraan tintje en een nieuwe interpretatie”.

Gezond en vitaal eten in restaurant van Hotel Golserhof

Een vitaal ontbijtbuffet met huisgemaakte en Zuid-Tiroolse specialiteiten. Gezonde en lichte maaltijden en uitgebreide gourmetmenu’s. Proeven van alle lokale gerechten op een zonneterras of in een van de restaurants. En wie weet een lekkere wijn uit de goed gevulde wijnkelder. Dit alles kan je ervaren bij Hotel Golserhof in Zuid-Tirol.

Ben je benieuwd wat vitale voeding is? Bij vitale voeding wordt er eten geserveerd dat voldoende vitamines, mineralen en vezels bevat zodat jij je lichaam kan voorzien van de benodigde brandstof. Je voedt je lichaam met energie en je kan er weer een dag tegenaan.

Voor de fijnproevers is het ook in het restaurant een kwestie van genieten. Patrick en Hiltrud zijn door Gault&Millau uitgeroepen tot hoteliers van het jaar 2021. Zo kan je tijdens je vakantie in Zuid-Tirol lokale en regionale specialiteiten proeven. De groene Zuid-Tiroolse appels komen rechtstreeks uit de biologische appelboomgaard en de biologische groenten worden ingekocht bij boerderij Bachguterhof in Dorf Tirol. Uiteraard zal er bij elke gang een wijn worden geserveerd uit Zuid-Tirol of Italië.

 

*Zie hier meer foto’s van lekkere gerechten;
**Bekijk meer informatie over Hotel Golserhof in Zuid-Tirol;
***Op Wellness Spots hebben wij allespa- en wellness faciliteiten bij Hotel Golserhof uitgelicht. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel met restaurant in Meran

Restaurant Hotel Golserhof Zuid-Tirol

Hotel Golserhof in Zuid-Tirol

Krijg jij al trek te proeven het gezonde en vitale eten in het restaurant van Hotel Golserhof in Zuid-Tirol?
*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email