Ga jij op vakantie naar Mallorca en ben je van plan om ook het leuke dorpje Puerto de Sóller te bezoeken? Zorg dan dat je tijd vrij maakt om te lunchen of te dineren in restaurant Espléndido in Puerto de Sóller op Mallorca.

Restaurant Espléndido in Puerto de Sóller op Mallorca, gastronomisch genieten!

Grote kans dat jij tijdens je vakantie op Mallorca ervoor kiest om een bezoek te brengen aan Sóller en Puerto de Sóller. Deze Spaanse dorpjes behoren tot het UNESCO Werelderfgoed en zijn een van de meest charmante en populaire dorpjes op Mallorca voor een bezoek. Daarbij is het dorpje bekend van het nostalgische houten treintje dat hier rijdt, de Tren de Soller. Op zaterdagen komt Sóller echt tot leven tijdens de wekelijkse markt op het centrale plein. Soller is een autovrij dorp en ligt op een halfuur rijden van de luchthaven van Palma de Mallorca.

Plan je bezoek aan Sóller en Puerto de Sóller zo in dat je er rond lunch tijd bent of tijd hebt om in de avond te genieten van een gastronomisch diner. Restaurant Espléndido in Puerto de Sóller op Mallorca is een bekende plek waar ze fijne mediterrane gerechten en internationale specialiteiten serveren. “Espléndido” betekent “heerlijk”, dat beloofd wat als de gerechten geserveerd worden.

In de Bistro & Bar van restaurant Hotel Espléndido staan de chefs klaar om je zintuigen te prikkelen. De chefs gebruiken graag lokale producten uit de omgeving. Op de exclusieve menukaart staan unieke creaties van de chef zoals de Signature tapas. Uiteraard zijn er ook vegetarische gerechten en is er volop keuze uit vis en vlees gerechten van topkwaliteit.

Bij alle gerechten kan je een bijpassende wijn uit zoeken van de selecte wijnkaart. Bekijk via de link hieronder alvast een paar van de heerlijke gerechten, desserts en cocktails en wil je nog meer informatie dan kan je ook alvast de verschillende menukaarten bekijken.

Nagenieten kan op het terras of in de bar lounge met een cocktail. Of je verwend jezelf met een spa behandeling erna in het gelijknamige hotel. Het enige wat je hoeft te doen is zelf tijd vrij maken voor een verblijf op het Balearen eiland.

En goed nieuws, je hebt alle tijd voor een vakantie op Mallorca! In februari schijnen de eerste zonnestralen al en dat is de tijd dat Hotel en restaurant Espléndido in Puerto de Soller op Mallorca haar deuren opent. Tot november kan je hier volop genieten en nog het laatste restje uit de nazomer halen. Ook de herfstdagen onder de Spaanse zon op Mallorca zijn fijn.

*Ontdek hier alles over dit restaurant en hotel op Mallorca.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Restaurant Espléndido Puerto de Sóller Mallorca

Kies voor een complete vakantie bij Espléndido in Puerto de Sóller

Het restaurant Espléndido in Puerto de Sóller is onderdeel van Hotel Espléndido in Puerto de Sóller. Lees je dit artikel nu terwijl je nog in de reisvoorbereiding zit? Overweeg dan om te kiezen voor een vakantie in dit wellness hotel op Mallorca. Insiders noemen deze locatie ook wel de “Bride of Sóller”. Het is een vintage strandhotel dat is ingericht door Zweedse hotelierspartners en het beschikt over twee zwembaden met uitzicht op zee.

De mooie infinitypool is alleen toegankelijk voor volwassenen, ideaal voor een romantische vakantie met zijn tweeën. Ga jij met je gezin op vakantie? Dan kan je met zijn allen zwemmen in het familiezwembad. Zo kan iedereen van zijn of haar vakantie genieten. Daarnaast heeft het hotel ook nog een fijne spa wat deze locatie echt af maakt.

Hotel Espléndido is net zoals het luxe jacht de Falcao Uno Palma de Mallorca en Hotel Portixol eigendom van de Portixol Group. Naast het jacht en de twee hotels op Mallorca exploiteert het ook de Palma Sports & Tennis Club op Mallorca. Daarnaast is ook het Valluga Hotel in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk waar wij eerder over schreven van de Portixol Group.

Wellness Hotel Mallorca

Hotel Espléndido

Zie jij jezelf al aanschuiven voor lunch of diner in
restaurant Espléndido in Puerto de Sóller op Mallorca?

Print Friendly, PDF & Email